Jobbet Operativ Testledare - Body Worn Solution har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operativ Testledare - Body Worn Solution publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Operativ Testledare - Body Worn Solution
Axis är världsledande inom nätverksvideo och säkerhetslösningar. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har gett miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld. På avdelningen Medium Solution & Safe City Test söker vi nu efter en teknisk testledare.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i vårt team Medium Solution & Safe City Test som ansvarar för testning av några olika produkter, bland annat vårt nyligen lanserade system för kroppsburna kameror - Body Worn Solution. Teamen som ansvarar för och vidareutvecklar Body Worn Solution består av både utvecklare och testare. Utöver dessa team finns ett behov av systemtestning av de olika delar som tillsammans utgör Body Worn Solution. Denna utgörs av såväl manuell som automatiserad testning. Arbetsuppgifter för rollen vi söker är:

  • Samordning av alla mjukvarutestrelaterade aktiviteter för Body Worn Solution
  • Eget operativt deltagande i testexekveringen
  • Äga, vidareutveckla och kommunicera vår teststrategi såväl inom teamet som utåt
  • Driva utveckling och anpassning till testmiljöer och byggkedjor
  • Driva förbättringar i arbetssätt tillsammans med utvecklare och testare
  • Agera kontaktperson mot andra team som vi har beroende till och samarbetar med
  • Hålla retrospectives och följa upp actions från dessa

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av mjukvarutestning och/eller utveckling och har god insikt i testning och kvalitetssäkring på alla nivåer. Du har troligtvis en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering och nätverk samt ett brett teknikkunnande som gör att du utan besvär kan röra dig mellan inbyggda applikationer, mobilappar och molnapplikationer. Du har god kunskap om agila principer och verktyg för continuous integration. Tidigare erfarenhet av tekniknära testledning är önskvärt.

Som person är du kommunikativ, drivande och har ett starkt teknikintresse. Du är ansvarstagande och initiativrik och har lätt att se vilka uppgifter som bör prioriteras för att vi kontinuerligt ska kunna leverera kundvärde samt att våra utvecklingsteam ska kunna jobba mer effektivt framöver. Du har också förmågan att bidra till ett positivt arbetsklimat genom att motivera, inspirera och samarbeta.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.

Som företag förväntar vi oss ett stort engagemang av våra medarbetare men inte på bekostnad av privatlivet. En god balans mellan arbete och privatliv tror vi gynnar både företag och individ.

Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.

REDO ATT SÖKA?
Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pontus Nelderup på telefon +46 46 272 1380.

Referens

R-116126

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till