Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ redovisningschef till Liber – möjlighet för dig som vill gå in i en chefsroll jobb i Solna på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ redovisningschef till Liber – möjlighet för dig som vill gå in i en chefsroll på Invici

Operativ redovisningschef till Liber – möjlighet för dig som vill gå in i en chefsroll

Invici Solna, Stockholms län Heltid


Vi söker dig som är trygg med redovisning och har ett starkt öga för helheten samtidigt som du lätt navigerar i detaljerna. Du trivs med att själv ta del i det operativa samtidigt som du har en stark genomförandekraft som får förändringar att ske för att skapa framtidssäkrade processer och rutiner kopplade till de finansiella flödena.

Du erbjuds som redovisningschef på Liber en nyckelroll i bolagets spännande transformationsresa. Du trivs med ledarskap och att bidra till en bra teamkänsla. Du kommer att arbeta nära ledning samt verksamheten i en internationell miljö.

Om uppdragsgivaren
Liber är ett av Sveriges ledande förlag. Genom samarbete med de främsta forskarna och författarna erbjuder de läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Med målet att alla ska lyckas med sina studier står Liber för kunskap som gör skillnad – genom hela livet.

Liber är ett väletablerat företag som erbjuder dig en professionell kultur där man månar om att erbjuda sina medarbetare en kontinuerlig personlig utveckling. Bolaget sitter i fräscha lokaler i Solna.

Beskrivning av tjänsten
I din roll som redovisningschef är du ytterst ansvarig för balansräkning, intern kontroll och regelefterlevnad. Du har personalansvar för två personer som du leder, stöttar och utvecklar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Leda, stötta och utveckla teamet
– Månads- och årsbokslutsarbete
– Moms- och skattedeklarationer
– Likviditetsövervakning och prognoser
– Del i budgetprocessen
– Upprättande av årsredovisningar
– Kontakt med revisorer och myndigheter
– Inslag av löneadministration
– Utveckla och revidera interna rutiner och processer
– Systemansvar

Du ingår i Finansfunktionen med sju medarbetare och du rapporterar till CFO.

Vem är du?
Vi söker dig som har civilekonomsexamen eller motsvarande samt 5-7 års erfarenhet av kvalificerad redovisning där du haft det övergripande ansvaret för redovisningen i ett bolag. Du har ett stort systemintresse då du kommer att vara delaktig i systembyte och du har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande med erfarenhet av SAP. Du behöver behärska både svenska och engelska väl.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarstagande och mån om att leverera hög kvalitet. Du är lösningsorienterad och trivs med ett arbete som är varierat. Du är självgående och driven och har förmågan att överblicka processer för att identifiera förbättringsmöjligheter och tillgodose nya behov som uppstår i takt med bolagets fortsatta utveckling. Du motiveras av ledarskap och att bidra till en bra teamkänsla. Som ledare är du inlyssnande och stöttande samtidigt som du är tydlig och öppen. Du är duktig på att skapa energi och motivation för andra! Det är meriterande om du tidigare haft arbetsledande ansvar.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Liber med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7385