Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ Projektledare jobb i Stockholm på Just Klingit AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ Projektledare på Just Klingit AB

Operativ Projektledare

Just Klingit AB Stockholm, Stockholms län Heltid


 

Drömmer du om att få in en fot i byråbranschen? Vill du leda produktioner och designprojekt end-to-end och arbeta med talangfulla kreatörer från hela världen? Är du driven, kundorienterad och strukturerad? Då kanske det är dig vi söker! Här får du möjighet att bli en del av en snabbväxande start-up som utmanar den traditionella byråmodellen. 

 

Om rollen

Som Operativ Projektledare kommer du att spela en nyckelroll i företaget. Du kommer att leda flera designprojekt och produktioner parallellt och ansvara för ett flertal kunder. Det är en spännande roll med högt tempo där du kommer att ha ett nära samarbete med designteamet och vara länken mellan kunderna och företagets designers. Du kommer vara delaktig i att bygga Klingit som bolag och kommer att spela en viktig roll i deras tillväxtresa framåt.
 
Ex på arbetsuppgifter är: 
  • Ansvara för ett antal parallellt pågående designprojekt – från idé till leverans
  • Motivera och arbeta tillsammans med designteamet
  • Förstå kundernas varumärke och vision för att hjälpa dem att uppnå sina mål
  • Säkerställa att kundkrav och kvalitet uppnås i varje leverans
  • Bygga starka och långsiktiga kundrelationer
 

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att driva flera projekt samtidigt och trivas med många kontaktytor. Att du är streetsmart, framåtlutad och van vid att planera och strukturera ditt arbete är också viktigt för att lyckas. Här kommer du att arbeta i Google Drive, Monday och Slack. Du behöver även ha förmågan att fokusera på rätt saker även under press. Du är en sann relationsbyggare som har lätt för att samarbeta med olika personer i organisationen.
 
Branscherfarenhet är inget krav, men du behöver ha ett genuint intresse för design och branding. Det är meriterande om du har arbetat med UX/UI eller sociala medier.
 
Då Klingit arbetar in en internationell miljö behöver du vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
 

Om Klingit

Klingit är en snabbväxande Creative Tech start-up som erbjuder ett modernt, skalbart och enkelt sätt för företag att få hjälp med design, social media marknadsföring och webbutveckling. Klingit har med sin innovativa modell vuxit snabbt och har idag över 100 kunder och ett team på 40+ medarbetare över hela världen. Idag är vi drygt tio drivna och ödmjuka personer på Stockholmskontoret och jobbar utöver att skapa en tjänst våra kunder älskar, även med att bygga en attraktiv kultur som gör att vi trivs, växer och ständigt utvecklas. Välkommen till teamet! 

Övrigt - Vad händer nu?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med placering på Klingits kontor i centrala Stockholm.   
Du ansöker enkelt genom att bifoga ditt CV här på hemsidan. Om du går vidare i processen kommer du inför första intervju genomföra ett arbetspsykologiskt tester. Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med din ansökan! Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Louise Helin, [ Link removed ]
Varmt välkommen med Din ansökan!
 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 250181