Jobbet Operativ projektinköpare till Siemens har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Operativ projektinköpare till Siemens publicerad av Skill

Heltid
Solna
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du en initiativrik och lösningsorienterad inköpare som söker nya utmaningar? Nu har du chansen! Siemens söker en operativ projektinköpare till deras huvudkontor i Solna.

Om företaget
Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. De är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden i Solna. Det senaste verksamhetsåret (2016) var omsättningen för Siemens Sverige ca 17 miljarder kronor. Siemens kärnvärden som gör dem unika - Responsible, Excellent och Innovative - är inte nya; de har varit våra ledstjärnor i våra bästa beslut under alla dessa år. Läs mer på www.siemens.se.

Dina arbetsuppgifter
Som Operativ Projektinköpare hos Siemens kommer du ingå i en enhet med ca 80 anställda som arbetar med drivteknik och industriautomation. Du kommer som Operativ Projektinköpare att ansvara för att beställningsunderlag från främst projektledare klarställs och sedan orderläggs i SAP. Övriga system kommer att användas för att klarställa beställningar. En del av arbetsuppgifterna är att följa upp och bevaka leveranser. Vissa beställningar kan ske mer akut om det uppstår materialbrist i projekten. Som Operativ projektinköpare kommer du även hantera garantier och returer från projekt. Denna roll är också involverad i projektavslutningsfasen för att bevaka att krediter och returer är klarställda. Uppdraget kräver en stor noggrannhet och en god produktkännedom. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna i denna rekrytering. Som nyanställd genomgår du en introduktion där du får den kunskap du behöver om Siemens och deras produkter för att lyckas i jobbet.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att; •Du har lämplig utbildning inom logistik och ekonomi och/eller erfarenhet. •Du har intresse för att utveckla processer. •Du har god kunskap om logistik och inköp. •Som person är kreativ och analytisk. Du har en stark egen drivkraft och drivs av utmaningar. •Du har erfarenhet av SAP system och Office applikationer. •Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du initiativrik, öppen, social och noggrann. Du är lyhörd inför kundens problem och tar ansvar för att lösa de problem som uppstår snabbt, effektivt och med god kvalitet samtidig som du förmår att hålla en god dialog med dina kunder. För att lyckas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerad samt är lösningsorienterad och analytisk.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se. Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3338

Liknande jobb

Strategisk Inköpare Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Solna).
Du kan avregistrera dig när som helst.