Jobbet Operativ IT-ansvarig till Rejmes i Norrköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operativ IT-ansvarig till Rejmes i Norrköping publicerad av Tage Rejmes Bil AB

Full-Time
Norrköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du bred IT-erfarenhet inom teknik och infrastruktur? Har du ambitioner att utvecklas och leda en IT-avdelning med affärskritiska system? Då är det dig vi söker!

Tjänsten som operativt IT-ansvarig hos oss innefattar utöver operativa utmaningar även taktiska och strategiska delar inom IT. Med verksamhetens kunddata skapar vi analyser och insikter som blir konkreta erbjudanden som förenklar affären för kunden. Genom ett aktivt samt ledande arbete skapar och stödjer du rätt systemlösningar för koncernens bolag, medarbetare och såklart våra kunder!


ansvarsområde.

Som IT-ansvarig kommer du att vara ytterst ansvarig för den tekniska miljön med fokus på det operativa arbetet. Du kommer även att ha personalansvar över IT-avdelningens övriga tre medarbetare. Ditt arbete innebär huvudsakligen systemansvar för Rejmes alla system där utveckling oftast sker genom externa parter. Detta innebär att du löpande kommer att prioritera systemdrift, behovsfångst, äga den tekniska "road-mappen" samt agera kravställare gentemot leverantörer.

Du kommer även ingå i en styrgrupp där du får möjlighet att arbeta strategiskt med digitalisering och utveckling av innovativa lösningar i en föränderlig bransch. Tjänsten innefattar även ett budgetansvar över avdelningen.  


kvalifikationer.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av IT-plattformar som baseras på Microsoft. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, kanske från en roll som teamledare eller som IT-ansvarig över en avdelning eller företag.

Vidare har du erfarenhet och förståelse av exempelvis:
• Microsoft 365
• Microsoft SCCM
• Molntjänster, exempelvis Microsoft Azure
• Active Directory
• Netapp Storage
• Citrixlösningar
• System- och applikationsförvaltning

Vem är du?
För att trivas i rollen ser vi att du är affärsmässig samt en initiativtagande och lösningsorienterad person med ett stort intresse för tekniska lösningar. Du är en lagspelare som bidrar till goda samarbeten och med stort kundfokus. Vidare tror vi att du är en person som trivs i en support- och driftsfunktion där det ges mycket eget ansvar i en komplex systemmiljö.

Vi erbjuder
På Rejmes blir du en viktig del i vår organisation där du kommer få en varierande och spännande vardag. Du blir en del av ett företag som är bland de största inom bilhandeln i Sverige. Här får du bland annat arbeta med Volvo – Sveriges starkaste varumärke. Vi sätter stort värde i att effektiviseras och utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder. Du får goda möjligheter till personlig utveckling och att göra skillnad i verksamheten då du blir en viktig roll i vår spännande digitala resa.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Rejmes med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Madelene Hjelm på 0733-303816 eller [ Email address blocked ] .

Referens

201304637

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till