Jobbet Operativ inköpare till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operativ inköpare till Saab publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra en inköpsavdelning med strategiska, taktiska och operativa inköpare. Du blir en viktig del av Saabs dagliga produktionsstyrning och din roll innebär att du kommer att stödja en strategisk inköpare i ett internationellt projekt där mycket av din tid innebär leverantörskontakt och problemlösning. Din roll innebär att du koordinerar projektet och är spindeln i nätet som och har mycket kontakter, både externt samt internt. Vidare kommer arbetet att innebära upplägg av artiklar, orderläggning, utförda inköpsordrar och uppföljning av fakturahantering. Du kommer att arbeta i affärsystemet IFS. Detta är initialt ett uppdrag med trygg anställning hos Skill. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning och övertagning av Saab.

Din profil
Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt har en teknisk förståelse samt intresse. Du får gärna ha erfarenhet av operativt inköpsarbete samt en förståelse för inköpsprocesser samt logistikflöden. Vi ser gärna att du är utbildad inom teknik, inköp, logistik, ekonomi eller annat relevant område. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Tjänsten kräver att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Som person krävs det att du är affärsmässig och att du är en flexibel teamspelare som trivs med att ha många olika arbetsuppgifter. Vi ser att du är en duktig kommunikatör som trivs med att ha många kontaktytor och som värnar om goda relationer. Du har även ett strukturerat arbetssätt och trivs med ordning och reda omkring dig.

Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan till www.skill.se redan idag! Då arbetet innebär försvarssekretess är svenskt medborgarskap ett krav. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Strandman, linda.strandman@skill.se alt 013-495 89 74 Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3988

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till