Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ inköpare till Rekal jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ inköpare till Rekal på Bravura

Operativ inköpare till Rekal

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du god förståelse för lager- och orderflöden och söker en ny spännande utmaning? Vill du även ingå en organisation som växer med intressanta produkter? Rekal söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och utvecklas i rollen som operativ inköpare!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Rekal har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Rekal en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Rekal har sedan 1987 försett professionella användare inom storkök, restauranger, hotell och sjukvårdssektorn med rengörings- och desinfektionssystem. Idag är de ett av Sveriges ledande företag i branschen med ca 80 anställda och säte i Gnesta. Deras kompetens och miljöinriktning har fört dem till en position som marknadsledare mot offentlig sektor.

Med hög tillväxt och snabb framfart även på marknader inom privat sektor behöver de nu förstärkning i form av en operativ inköpare som skall komplettera den befintliga gruppen.

Arbetsuppgifter

I rollen som operativ inköpare har du en viktig i roll i bolaget. Ditt primära arbetsområde är orderläggning av produkter och material genom avrop mot existerande avtal. Du bokar transporter och bevakar beställningar och leveranser. Du har leverantörskontakt på svenska och engelska. Internt har du flera kontaktytor angående produktfrågor, ledtider och tillgänglighet. Du registrerar och följer upp leverantörsavvikelser. Vid förfrågan från säljavdelningen är du med och registrerar nya produkter i affärssystemet Dynamics NAV/Business Central.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare erfarenhet eller utbildning från en roll som operativ inköpare, ordermottagare, orderläggare, orderadministratör eller liknande
• God förståelse för lager-, order- och godsflöden
• Flytande svenska och engelska, tal och skrift
• Goda kunskaper i Excel/Office365
• Meriterande med erfarenhet av affärssystemet Dynamics NAV /Business Central

För att lyckas i rollen som operativ inköpare hos Rekal tror vi att du som person är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar och vid behov kan du ändra ditt synsätt och förhållningssätt och kan prioritera rätt saker. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till gruppens och organisationens framgång. I rollen som inköpare har du kontakt med många personer dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Slutligen ser vi att du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur.

Övrig information

Start: Mars
Plats: Gnesta, med möjligheter till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköp, inköpare, operativ inköpare, lager, logistik, orderhandläggare, inköpsassistent, beställare, ordermottagare, order, orderadministratör, administratör, gods, lagerhållning, supply chain, koordinator, heltid, Gnesta, Stockholm

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3586001