Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ inköpare till Nolato i Trollhättan jobb i Trollhättan på Nolato Cerbo AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ inköpare till Nolato i Trollhättan på Nolato Cerbo AB

Operativ inköpare till Nolato i Trollhättan

Nolato Cerbo AB Trollhättan, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Nu söker vi en operativ inköpare till en av våra kunder i Trollhättan. Har du tidigare erfarenhet inom inköp eller kanske en gymnasie- eller högskoleutbildning inom inköp/logistik eller ekonomi? Då kan du vara den vi söker! Är du engagerad, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt? Du kommer bland annat få arbeta med att bevaka behov, följa upp leveranser och arbeta administrativt. Låter detta som ett spännande uppdrag för dig? Tveka inte att skicka iväg en ansökan redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Som operativ inköpare hos vår kund kommer du ingå i ett team av inköpare bestående av dig, en inköpschef och en strategisk inköpare. Du kommer få arbeta med inköp av material och tjänster till både kontor och produktion. Du kommer även få arbeta med administrativa uppgifter såsom reklamationer, uppdatera rutiner och följa upp nyckeltal. 


arbetstider.

Heltid, dagtid med start inom överenskommelse. Mycket goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrd period. 


kvalifikationer.

Krav:
  • Du ska ha genomgått gymnasial utbildning, gärna inom inköp/logistik eller ekonomi
  • Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Du ska ha goda kunskap av Office-paketet, främst Excel och Word.
Meriterande: 
  • Högskoleutbildning inom inköp/logistik eller ekonomi
  • Tidigare erfarenheter och kunskaper om inköps-rollen inom tillverkningsindustrin

Som person ser vi gärna att du är strukturerad, självständig och lösningsorienterad. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2021-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petter Digneus, Konsultchef, [ Email address blocked ]

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357559