Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ inköpare till kund i Växjö jobb i Växjö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ inköpare till kund i Växjö på Poolia

Operativ inköpare till kund i Växjö

Poolia Växjö, Kronobergs län Heltid

Har du tidigare erfarenhet inom operativt inköp och känner dig redo för nästa utmaning? Till kund i Växjö söker vi nu omgående en operativ inköpare för ett uppdrag på konsultbasis med goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som operativ inköpare ansvarar du för inköp och säkerställer flödet från leverantör till produktion. Tjänsten innebär så väl operativt som taktiskt inköp där du kommer att ha löpande kontakt med leverantörer, entreprenörer, och tillverkare. Du har ett operativt ansvar mot leverantör gällande bland annat ledtider, fakturering och reklamationer. I din roll ingår även att säkerställa att inköp görs i enlighet med satta inköpsprocesser.

Vem är du?
För att passa i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område och ett par års arbetslivserfarenhet som industriell inköpare. Har du arbetat i en större internationell organisation tidigare är detta meriterande. Rollen kräver god kommunikativ förmåga i tal och skrift i så väl engelska som svenska. Tidigare erfarenhet från systemet Monitor är meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du är resultatinriktad, driven och flexibel. Du har en förmåga att skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Som person är du prestigelös, en god lagspelare och har ett innovativt tankesätt. Du är orädd, kontaktsökande och drivs av att skapa långvariga relationer.
Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på [ Link removed ]

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60990