Jobbet Operativ inköpare till konsultuppdrag i Ludvika har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operativ inköpare till konsultuppdrag i Ludvika publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Ludvika

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en operativ inköpare till ett längre konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Ludvika med start omgående.

Om rollen

Uppdraget som operativ inköpare innebär att du kommer att arbeta nära produktionen och ansvara för materialförsörjningen till tillverkningen tillsammans med fem kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Anskaffa och planera material till produktionslinorna utifrån den egna produktgruppen
 • Underhålla och frisläppa planerade beställningsförslag, standardmaterial och orderbundet material
 • Skapa och transferera rekvisitionsköp
 • Kommunicera och förankra leveransplaner till leverantörer inkl. långtidsprognoser
 • Analysera och justera företagets egna och dess leverantörers säkerhetslager på material
 • Bevaka öppna köp genom tät kontakt med leverantörer och speditörer med fullt ansvar för leverans från orderläggning till ankomstrapportering
 • Registrera och bevaka orderbekräftelser och leveranser
 • Bevaka systemgenererade signaler för omplanering av material in/ut
 • Ansvara för leverantörsprestationer inklusive analys av servicegrad och materialstörningar
 • Leda leverantörsmöten
 • Delta aktivt i den dagliga styrningen av arbetet och bidra till att utveckla arbetssätt och metoder
 • Faktura- och reklamationshantering
 • Beställning av utfallsprov och 0-serie, analysera omfördelning av artiklar nya leverantörer
 • Hantera ombearbetning av material, ritningsrevisioner och materialcertifikat till slutkund
 • Deltaga i materialklareringsmöten

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare bör du ha god analytisk förmåga och behärska engelsk i tal och skrift. För rätt person finns goda utsikter att ta en teamledande roll för arbetsgruppen.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

Referens

valueone1149

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till