Jobbet Operativ inköpare till konsultbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Operativ inköpare till konsultbolag! publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
25 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nyexaminerad eller har erfarenhet av inköp? Trivs du att arbeta i en konsultroll som operativ inköpare? Vill du utvecklas inom ett ledande konsultbolag med inriktning mot operativt inköp inom tillverkningsindustrin? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu operativ inköpare för vår kunds räkning. Som operativ inköpare kommer du ansvara för det operativa inköpet för ett antal leverantörer, du kommer fungera som spindeln i nätet mellan företaget och leverantörerna. Inköpsarbetet är varierande och kan vara allt från att knacka en order till att förhandla ett större ramavtal. Detta innebär bland annat ansvar för materialplanering och hantering av inköpsordrar. Du kommer uppdatera lagersaldo och lagerstatus samt vid behov följa med ut till kunder och göra förstudieanalyser. Du säkerställer att leveranser sker enligt plan och du kommer också ha daglig kontakt med leverantörer.

Du kommer tillhöra ett stort kompetensnätverk och få arbeta med olika uppdrag och företag. Konsultföretaget erbjuder fadderskap, vilket innebär att du kommer bli tilldela en mentor som hjälper samt stöttar dig i dina arbetsuppgifter. Fadderskap är en möjlighet till vidareutveckling inom inköp.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Detta innebär att du är anställd hos StudentConsulting och arbetar på uppdrag av vår kund. Arbetstiderna är kontorstider och start enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp och du uttrycker dig väl i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi se gärna att du har erfarenheter av tillverkningsindustrin men inget krav. Har du arbetat inom konsultbranschen som konsult inom inköp av tekniska komponenter eller professionella tjänster är även det meriterande.

Som person är du ödmjuk, nyfiken och känner en motivation att hela tiden arbeta med ständiga förbättringar. Du har en drivkraft inom dig vilket gör dig orädd att kasta dig in i nya situationer och utmaningar. Du ska ha en öppenhet mot att arbeta med nya produkter, nya människor och nya miljöer på ett prestigelöst tillvägagångssätt.

Har du en förmåga att skapa kontakt med ett flertal människor i olika befattningar, och kan bemöta och hantera dessa människor på ett tydligt, trevligt och bra sätt? Vill du satsa på en karriär som konsult inom inköp hos vår kund med goda utvecklingsmöjligheter? Ansök redan idag!

Om arbetsgivaren:

Vår kund är ett kundorienterat konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Deras branschfokus är industri såsom processindustri, fordon-marin- och tillverkningsindustri. De samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan, från innovation till distribution.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41143

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Konsulttjänster - Göteborg).