Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ inköpare till EO.N! jobb i Malmö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ inköpare till EO.N! på Uniflex

Operativ inköpare till EO.N!

Uniflex Malmö, Skåne län Heltid
Jobbeskrivning
Operativ inköpare till E.ON! Vi letar nu efter en operativ inköpare till Solar Supply och E.ON. Solar Supply är sedan 2011 en rikstäckande solenergigrossist och en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Sedan 2018 är Solar Supply 100 % ägda av E.ON-koncernen. Bolaget erbjuder även mervärden och tjänster som hög teknisk service och support, projekteringshjälp och utbildning. Med deras globala kontaktnät – där det ingår såväl leverantörer som partners – kan de erbjuda både helhetslösningar och enskilda komponenter inom solenergisystem, E-mobility och energilagring. Alltid med noga utvalda leverantörer, produkter och lösningar med högsta kvalitet. I det dagliga arbetet för du daglig kontakt med leverantör och ansvarar för operativt inköp inom solcellsinstallationer. Utifrån säljprognoser förväntas du bedöma anskaffningsbehov och säkerställa rätt orderkvantiteter. Du ansvarar för hela processen från beställning till intern lagerhållning och ut mot kund. Det kommer även att förekomma arbetsuppgifter som avtalsförhandling, kontakt med transportörer och optimering och utveckling av planering och processer. Arbetet kommer att bestå av mycket intern kommunikation genom relevanta avdelningar på lokal och internationell nivå och administration sker i dataprogrammet Fortknox.

Personliga egenskaper
För att vara rätt person har du, •Eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik, supply chain eller likvärdig utbildning. •Minst två års arbetslivserfarenhet av liknande roll •God datorvana med mycket goda kunskaper inom Excel •Utmärkta språkkunskaper i svenska och engelska. Tyska är meriterande. Vi letar efter en person som är självgående och framåt. Någon som är strukturerad och som är lösningsorienterad. Arbetet kan stundtals innebära stora utmaningar och ställer därför krav på att du är flexibel och ansvarstagande. En utåtriktad och social person som har lätt för att kommunicera och bygga relationer.


Du kommer att bli anställd av Uniflex bemanning och uthyrd till EO.N. Tjänsten är heltid och kommer att löpa tillsvidare. Start är i slutet av Juli. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Rekommenderade jobb

Operativ inköpare till EO.N!
Uniflex Malmö Heltid
Operativ inköpare till Recticel i Gislaved
ValueOne Gislaved Heltidsanställd
Inköpare till företag i Göteborg
ValueOne Göteborg Projektanställd-Visstidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55051