Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ inköpare till Clemondo i Helsingborg jobb i Helsingborg på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ inköpare till Clemondo i Helsingborg på TNG Tech

Operativ inköpare till Clemondo i Helsingborg

TNG Tech Helsingborg, Skåne län Heltid

Vill du arbeta med operativt inköp på ett tillverkande företag och gillar att förhandla?

I rollen som inköpare kommer du arbeta med operativt och taktiskt inköp till produktionen i Helsingborg. Du får möjlighet att arbeta i en föränderlig och fartfylld miljö där din roll som inköpare är central. Du blir del av en verksamhet som brinner för en renare värld.

Hos Clemondo står medarbetaren i fokus och visionen är att ”alla skall få möjligheten att vara sitt bästa jag”. Detta kan endast uppnås genom en trivsam arbetsplats där personlig utveckling står i fokus. Clemondo är ett bolag i framkant med en oslagbar vision om nollbarhet där de ska ha noll påverkan på luft, vatten, marken och arbetsmiljön år 2030. En vision som blir möjlig för ett bolag som alltid strävar efter att alla ska vara sitt bästa jag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som inköpare hos Clemondo i Helsingborg får du en nyckelroll att säkerställa och ansvara för ett optimerat materialinflöde till produktionen. Du kommer att ha en engagerad chef som tror på frihet under ansvar och ett närvarande ledarskap. Här får du möjlighet att utvecklas i rollen som inköpare, ta initiativ till förbättringar och arbeta med ett brett produktutbud.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvar för inköp av direktmaterial (råvaror) och tillbehör till kemiproduktionen i Helsingborg. Kontroll av inköpsanmodan, registrering och bekräftelse av beställningar och leveransbevakning ingår i dina arbetsuppgifter.
  • Ansvara för att inköpet sker med kostnader, lönsamhet och lagerhållning i åtanke.
  • Förhandling (via mejl och telefon) med godkända leverantörer.
  • Utveckla inköpsprocesser och arbetsmetoder.
  • Artikelvård och registrering av nya artiklar.
  • Administrera reklamationshanteringen mot leverantör.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inköpet görs främst på prognos, men direkta inköp kommer också att ske. Det rör sig om ca 400 olika råvaror och en inköpsvolym om över 100 Mkr per år. Det gäller här att utveckla en fingertoppskänsla för när inköpet ska ske och till vilken kvantitet. Du kommer att ha ett tätt samarbete med produktionschef, lageransvarig och inköpschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp eller logistik alternativt erfarenhet av inköp. Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Jeeves. Du är bekväm med att använda dig av Excel och kan göra enklare diagram. Då leverantörerna är både internationella och nationella kräver rollen goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Personlighetsmässigt söker vi dig med ett ansvarstagande sätt och med en initiativförmåga. Även en förmåga till struktur och ordning krävs för att lyckas väl i rollen. Du kommer att samverka med flera kontaktytor varför vi söker dig som är kommunikativ och bra på att samarbeta med andra. Du är prestigelös och har en lösningsorienterad förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C23E7F851A8D4CB290FA3CF904ADA0BF