Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Operativ Inköpare till CFC Brunna, ICA E-handel job in Kungsängen at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Operativ Inköpare till CFC Brunna, ICA E-handel på ICA

Operativ Inköpare till CFC Brunna, ICA E-handel

ICA Kungsängen, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

ICA öppnar CFC Brunna, vår nya E-handel

Mat på nätet växer så det knakar när fler och fler människor i Sverige väljer E-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. I Brunna bygger vi, i samarbete med brittiska Ocado, ett högautomatiseradt CFC, Customer Fulfillment Center som ska hjälpa ICA att växa inom E-handel.  I upplägget ingår vår transporttjänst där vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument.

Det här är ditt blivande jobb

Som Operativ Inköpare arbetar du med inköp, planering och styrning av volymer och inflöde av varor. En stor del av ditt arbete går ut på att styra inflödet, se till att vi har rätt varor i rätt tid och på rätt plats. Du kommer även arbeta med att göra analyser och strategier för att initiera förbättringar och effektiviseringar.

I arbetet som Operativ Inköpare har du en koordinerande roll där du har flera kontaktytor i form av Operativa flödesoptimerare, Taktiker, Transportledare och Chefer. För att lyckas i din roll har du även en förmåga att samarbeta och ett genuint intresse och stort engagemang för verksamheten, våra kunder samt våra kollegor.

Vem är du?

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning med inriktning logistik, inköp, ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 3-5 års relevant yrkeserfarenhet inom inköp/replenishment och goda kunskaper inom logistik och varuflöde.

Du är kommunikativ och tydlig samt behärskar svenska såväl som engelska i tal och skrift. Du har god systemvana och särskilt goda kunskaper i excel samt innehar grundläggande ekonomikunskaper.

Vi tror att du är en självgående person som är analytiskt lagd, noggrann och ansvarstagande samtidigt som du har en utåtriktad sida och trivs i rollen med stora kontaktytor och samarbete. Du är beslutstagande och bra på att prioritera under press. Varierande arbetsuppgifter tilltalar dig och du utför dessa på ett strukturerat och noggrant sätt, även under tidspress. Vidare är du målfokuserad och arbetar gärna med ständigt kvalitets- och förbättringsarbete.

Anställning

Arbetet är tillsvidareanställning med provanställning. Arbetet utgår från E-handelslagret som är placerat i Brunna, Kungsängen.

 
Tillträde

Enligt överenskommelse

Din Ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 13 juni 2021. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail. 

Har du frågor om tjänsten kontakta

Chef flödesoptimering, Per Sandberg, [ Link removed ]

Vid frågor gällande rekryteringen kontakta

HRBPKarin Benyamine, [ Link removed ]


Sista dag för ansökan

2021-06-13

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 

Rekommenderade färdigheter

Vi (Textredigeringsprogram)

Rekommenderade jobb

Operativ Inköpare till CFC Brunna, ICA E-handel
ICA Kungsängen Heltidsanställd
Senior labingenjör/labingenjör till QC mikrobiologi, Uppsala
Randstad AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Extrajobb receptionist
Randstad AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013652