Jobbet Operativ Inköpare sökes till företag inom läkemedelsbranschen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operativ Inköpare sökes till företag inom läkemedelsbranschen! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du grundläggande kunskaper inom inköp och erfarenhet av Microsoft Dynamics AX? Vill du utvecklas inom din roll hos en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och lagerberedningar? Då kan detta vara möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en operativ inköpare till en av våra kunder inom läkemedelsbranschen. Företaget behöver uppstöttning på deras inköpsavdelning och söker en Operativ Injöpare. I rollen kommer du bland annat ansvara för:
- Leverantörskontakter såväl som interna kontakter
- Förhandlingar och avtalshantering med leverantörer
- Hantera reklamationer mot leverantörer
- Optimera materialförsörjning, lagernivåer samt leverans

Uppdraget är som utgångspunkt ett till att börja med konsultuppdrag via oss på StudentConsulting med goda chanser till anställning direkt hos vår kund på sikt. Arbetet är på heltid under kontorstider med start så snart omständigheterna tillåter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
- Grundläggande kunskaper inom inköp och logistik
- Arbetat i Microsoft Dynamics AX samt MS Office, främst Excel och Word
- God kunskap i såväl svenska som engelska i både tal och skrift

För denna roll är du som person självständig i ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. Affärsmässighet och kommunikation är naturligt för dig då du har stark social kompetens. Du känner dig trygg i förhandlingar och affärsrelationer samt tar objektiva beslut utifrån faktaunderlag. Vidare har du en flexibel och positiv attityd samt har kunden i största fokus.

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.

Låter denna tjänst intressant? Vi arbetar med ett löpande urval, så sök redan idag då rekryteringsprocessen startar omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49791

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till