Jobbet Operativ Inköpare med intresse för teknik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operativ Inköpare med intresse för teknik publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Trivs du i en kommunikativ roll samtidigt som du gärna tar eget ansvar och får saker att hända? Vill du vara en del av en organisation som jobbar med säkerhet för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot? I så fall kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete inom inköp på SAAB i Linköping, Affärsområde Support & Services.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Rollen ingår i Affärsenhet Aviation Services med Område Regional Aircraft (en av fyra områden inom Aviation Services) och avdelning Supplier Management som består av en sektion med strategiska inköpare och en sektion med operativa inköpare. Som operativ inköpare har du ansvar för inköp av reservdelar eller hantering av reparenter och underhåll. Beskrivning av arbetsuppgifter
•Hantera inköpsaktiviteter och leverantörskontakter relaterat till inköpsordrar så som offertförfrågningar, orderläggning, exportkontroll, leveransbevakning, returhantering, fakturahantering, mm
•Bevaka att leverantörer uppfyller kraven i enlighet med inköpsorder och överenskomna villkor
•Följa upp leverantörers prestanda och utifrån resultat efterfråga förbättringsåtgärder
•Kontakt med utländska leverantörer (Europa och USA) via telefon, mail samt ibland fysiska möten Du erbjuds en stimulerande roll med stora interna och externa kontaktytor liksom goda möjligheter att självständigt planera och anpassa dina uppgifter. Vi behöver dig som kan ifrågasätta och prova nya angreppssätt på det dagliga arbetet så att vi kan fortsätta jobba med ständiga förbättringar.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området samt har erfarenhet av inköpsarbete inom tillverkningsindustrin på ca 2-3 år. Gärna erfarenhet av reservdelar och reparationer. Vidare är du kommunikativ och har förmågan att koordinera, planera samt strukturera ditt arbete. Du är bra på engelska både i tal och skrift. Du kommer att trivas hos oss om du uppskattar variation i arbetet och vågar tänka i nya banor. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i IFS eller liknande affärssystem.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag som ger dig möjlighet till erfarenhet av ett företag som befinner sig på en hög teknisk nivå med mycket möjligheter. Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till alla anställda. Självklart har vi kollektivavtal och vi erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Helena Borg Hartwig på helena.borg.hartwig@skill.se eller 013-495 89 52

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

4745

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till