Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ inköpare av mekanik till SAAB i Göteborg! jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ inköpare av mekanik till SAAB i Göteborg! på Poolia

Operativ inköpare av mekanik till SAAB i Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Till SAAB i Göteborg söker vi nu en konsult som kommer att jobba som operativ inköpare inom mekanik! Startdatum för rollen är 4 oktober och tjänsten beräknas pågå fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Vi rekryterar löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som operativ inköpare är du ansvarig för materialförsörjningen till Produktion, vilket innebär mycket kommunikation internt och med externa leverantörer. Som Operativ Inköpare ingår du i ett team - en varugrupp med strategiska inköpare, andra operativa inköpare, SQA och komponentteknik. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt.

Som operativ inköpare arbetar man främst med:
Orderläggning
Leveransbevaka och följa upp inkommande leveranser
Löpande kontakt med leverantörer
Skicka ut förfrågningar, RFQ:er
Orderhantering och orderuppdatering i affärssystemet IFS

Vem är du?
Din utbildningsbakgrund ligger antagligen på universitetsnivå inom inköp, logistik, mekanik eller motsvarande. Vi letar efter dig som tidigare har arbetat som operativ inköpare i minst 3-5 år och då gärna inom tillverkningsindustrin. Vi ser att du har en teknisk kompetens inom mekanik. Utmärkta kunskaper i engelska och svenska, muntliga och skriftliga krävs.

För att lyckas i din roll bör du vara en person med ett stort tekniskt intresse och en hög förmåga att bygga förtroende för såväl externa som interna relationer. Dessutom bör du vara driven och öppen för nya idéer och ha goda sociala färdigheter. Du måste kunna agera självständigt och kunna ta egna initiativ i kontakten med nuvarande och potentiella framtida leverantörer.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60989