Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ Ekonomichef till VIAMETRICS jobb i Göteborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ Ekonomichef till VIAMETRICS på SJR AB

Operativ Ekonomichef till VIAMETRICS

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

VIAMETRICS är ett svenskt teknik- och kunskapsföretag inom besöksdata. Vi tillhandahåller information som kan ge företag och organisationer viktig kunskap om besökares och kunders rörelser och beteende. Vi installerade vårt första system 1994 – idag finns våra system i ett 50-tal länder. Det antal besökare vi räknar under ett år är större än antalet människor i hela världen. Vi är idag en av världens ledande leverantörer av besöksräknarsystem.

Till vårt huvudkontor i Pellerins Margarinfabrik, Olskroken söker vi nu en ekonomichef. Det är en bred och central roll - en möjlighet för dig som vill arbeta på ett mindre bolag med korta beslutsvägar i en internationell miljö!

Om rollen
Som ekonomichef hos oss har du det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen och våra fem bolag. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från löpande bokföring och bokslutsarbete till koncernredovisning, rapportering, budget och prognos samt årsredovisning och deklarationer. Du är arbetar kontinuerligt med utveckling av vårt affärssystem och våra ekonomiska processer samt bistår proaktivt med analys och verksamhetsuppföljning. Du är även kontaktperson mot bank och revisorer. Som ekonomichef arbetar du nära verksamheten samtidigt som du har ett gott samarbete med vår VD, där du agerar bollplank och bistår med ett värdefullt ekonomiskt perspektiv. I rollen ingår även att sköta lönehanteringen för våra anställda, per idag 17 personer. Förutom dig finns det ytterligare en ekonom på bolaget.

Din profil
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi och minst några års relevant arbetserfarenhet. Du är van att arbeta med helheten inom redovisning inklusive årsredovisning och har tidigare vana av koncernkonsolidering, meriterande är erfarenhet av Transfer Pricing. Har du arbetat på ett internationellt företag eller ett investmentbolag innan är det positivt och likaså är vana av att arbeta på ett bolag som har både tjänster och produkter. Vi arbetar i Visma.net och tidigare erfarenhet av det är självfallet ett plus. Grundläggande för att lyckas i rollen är mycket goda kunskaper i engelska.

Som person är du en uttalad lagspelare med en hjälpsam, prestigelös och vänlig inställning. Du har lätt för att samarbeta med andra och ser dig som en nyfiken och empatisk person som bidrar med god stämning på arbetsplatsen. Du har även ett tydligt eget driv, är självgående och ansvarstagande med ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du en analytisk fallenhet med förmågan att se logik och samband i en komplex miljö. Trivs du att arbeta på ett välkomnande, familjärt och informellt företag där humor och delaktighet står högt på agendan – då kan du vara den vi söker!

Ansökan
I denna rekrytering har VIAMETRICS valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 11 augusti. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]  

Titel: ekonomichef

 

Rekommenderade jobb

Operativ Ekonomichef till VIAMETRICS
SJR AB Göteborg Heltid
Nordmann Nordic söker Financial Manager till Solna
Nordmann Nordic AB Solna Heltidsanställd
CFO till Gradientech i Uppsala
Gradientech AB Uppsala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1246958-258785