Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ Anläggningsansvarig till SBF jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ Anläggningsansvarig till SBF på TNG Tech

Operativ Anläggningsansvarig till SBF

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Scandinavian Biogas Fuel söker en tekniskt kunnig anläggningsansvarig för siten i Södertörn.

Har du bred teknisk kompetens, är van att jobba operativt och samordna projekt? Vill du ta klivet vidare och få större ledarskapsansvar? Då tror vi att tjänsten som anläggningsansvarig passar dig! Eftersom Scandinavian Biogas Fuel står inför stora förändringar, där anläggningen i Södertörn byggs ut, söker vi en ledare som vill arbeta operativt med mekanik, driftsättning, styrsystem och teknisk problemlösning. Om du gillar att kavla upp ärmarna samtidigt som du vill utvecklas inom ledarskapsfrågor – så skicka in din ansökan och var med på vår utvecklingsresa mot en renare framtid!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Anläggningschef ansvarar du för anläggningens operativa verksamhet, där du med fokus på processer, säkerhet och kvalité samt driver och utvecklar arbetet framåt. Du erbjuds en dynamisk roll i en verksamhet där innovativa idéer i kombination med ett strukturellt tänkande är en självklarhet. I rollen som Anläggningschef ingår du i ett kompetent och engagerat team med 5 direktrapporterande medarbetare. Det är ett kompetensintensivt team där du som dynamisk och självständig ledare kan vara trygg i att ni har ett gemensamt fokus på att efterfölja rutiner och satta processer. Du kommer till en verksamhet som arbetar med modern teknik, ser innovation som en självklarhet och där vi har en gemensam positiv entreprenöriell anda. Förutom innovativ teknik, en god gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som anläggningsansvarig på Scandinavian Biogas ansvarar du för – och är aktiv inom – sitens dagliga, operativa verksamhet. Då vi befinner oss i en utvecklingsfas förväntas du ha ett stort fokus på förbättringar och effektiviseringar. Du följer upp produktionsflöden och fördelar det dagliga arbetet till medarbetarna i produktionen. Du har även ansvar för alla inleveranser inkl. kontakter med leverantörerna, följer upp eventuella avvikelser och ser till att produktionen sker enligt plan. Du kommer även vara delaktig i arbetet med att ta fram tydliga arbetsprocesser och arbetsstruktur för vår växande verksamhet. Du sköter och ansvarar för all produktionsrapportering så väl mot vår interna organisation som mot myndigheter, ex. Energimyndigheten.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som anläggningsansvarig kommer du vara med och bygga ut vår Södertörnsanläggning och du har en viktig och central del i enhetens operativa och strategiska arbete. Genom ditt starka intresse för teknik och ett coachande ledarskap jobbar du mål-fokuserat tillsammans med ditt team samt samverkar med kollegorna på övriga anläggningar runt om i Stockholm och R&D enheten i Linköping. Tillsammans når ni uppsatta mål!

Du rapporterar till Head of operation. I tjänsten ingår beredskap var sjätte vecka.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk bakgrund, dokumenterad erfarenhet från processindustrin och som brinner för ledarskapsfrågor. Du är en praktiskt lagd "doer" och har god erfarenhet av olika styrsystem. Produktionen på våra anläggningar är komplex och därför är goda kunskaper inom mekanik ett krav. Processkunskaper inom energi eller gas är mycket meriterande. Du har erfarenhet av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete och är van att arbeta med starkt fokus på säkerhetsfrågor när det kommer till efterlevnad, uppföljning och rutinstrukturer. Har du dessutom erfarenhet av biogas eller rötning är det meriterande. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Du ser dig som en ledare med hög förståelse för hur du ska bidra till att ditt team motiveras samt känner engagemang och delaktighet. Du är van att coacha och utveckla medarbetare i en snabbföränderlig värld. Du har erfarenhet av förändringsarbete, är analytisk och har god problemlösningsförmåga. Eftersom du har modet att prova nya angreppssätt är du även prestigelös, inkluderande och uppmuntrande med förståelsen om att personalen är företagets viktiga resurs. Du är ansvarsfull, kan prioritera och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar sina medarbetare och utvecklar verksamheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C7B43841A9F747EBA705EB27F9B80CD7