SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bank Operations Specialist till SEB, Stockholm jobb i Stockholm på SEB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Bank Operations Specialist till SEB, Stockholm på SEB

Bank Operations Specialist till SEB, Stockholm

SEB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Vill du vara med och bidra till att hjälpa våra kunder i en av livets största affärer – köp av ett nytt hem, förlänga Bostadsrättsföreningars lån, lösa lån, Enkla Lånet etc.

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder.
Vi är en stor organisation med många områden där medarbetare kan driva eller stödja vår kärnverksamhet. Har du ett entreprenöriellt tankesätt, passion för lärande, en naturlig samarbetsförmåga och vill vara en del av en positiv kraft i samhället? Då har du möjlighet till en lång och spännande karriär här hos oss. Vill du vara en del av SEB?

Om jobbet 
Inom Lending Operations Sweden är vi 40 medarbetare uppdelat på tre team. Vi söker nu en ny kollega till vår avdelning och det team där vi arbetar med de administrativa delarna i köp av ett nytt hem, förlänga Bostadsrättsföreningars lån, lösa lån, Enkla Lånet etc.

Vi samarbetar med våra kollegor på C&PC och Lending Operations i Vilnius men också delvis med fastighetsmäklare , BRF Föreningar och andra banker. 

Våra arbetstider är 8.30-17 med möjlighet till viss flexibilitet. I dagsläget finns ej möjlighet att arbeta remote men vi har börjat se över möjligheten att delvis kunna arbeta remote framgent.  

Vi arbetar med genomarbetade processer och arbetsinstruktioner och där ständiga förbättringar och processförändringar är en stor del av vår vardag.

Vem är du
Nu söker vi dig som tycker att det är utmanande och spännande med förändring och som har en vilja/driv att proaktivt utveckla dig själv, dina kollegor och vårt arbetssätt.

Du behöver ha ett genuint intresse av bank/bolåneaffären, men du bör också tycka att det är roligt att lära dig nya arbetsuppgifter och processer som inte bara rör bank/bolåneaffären. Detta då våra processer kan förändras över tid och då vi har en kultur att hjälpas åt över teamgränser för att ge våra kunder en kundupplevelse i världsklass.

Vi välkomnar dig som är engagerad, positiv, noggrann, nyfiken och proaktiv, trivs med att vara en del av ett stort team men även kan arbeta självständigt. Erfarenhet av bank/bolåneaffären samt kunna läsa/förstå årsredovisningar är en merit och en mycket värdefull kompetens för dig som sökande. Ekonomiutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet är ett plus men inget krav.

Svenska i tal och skrift är ett krav och då vi kommunicerar på engelska med våra kollegor i Vilnius, förväntas du även kunna det i tal och skrift.    

Vad vi erbjuder
Äs mer om hur det är att arbeta på SEB [ Link removed ]  

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.  

Välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan! Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 13 Februari 2023. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Lars Bolland på telefon 070-603 27 15,  eller vår fackliga representant från Finansförbundet Marie Klint [ Link removed ] @seb.se

At SEB, we have always believed that the future depends on turning great ideas into reality. Ever since we welcomed our first customer in 1856, we have been a catalyst for positive change by providing responsible advice and capital to people with ideas for the future. Grounded in our long history and strong heritage, we want to create long-term value for all our stakeholders by being curious about what the future holds. We have a strong ambition to accelerate the pace towards a sustainable future for people, businesses, and society. Our skilled and dedicated employees stand by our customers in good times and bad and offer financial products and services that meet their ever-changing needs – both in our home markets in northern Europe and through our international network around the world. 
Read more: [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 63c12495