Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operations Planning Manager till Galderma i Uppsala jobb i Uppsala på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operations Planning Manager till Galderma i Uppsala på ValueOne

Operations Planning Manager till Galderma i Uppsala

ValueOne Uppsala, Uppsala län Heltid

ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en Operations Planning Manager med ett övergripande ansvar för planeringsprocesserna. Har du en akademisk utbildning inom logistik, Supply Chain eller motsvarande samt några års erfarenhet av en liknande roll inom Supply Chain och vill vara med på en spännande resa på ett bolag i expansion så kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 550 anställda som gör företaget till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Du hittar Galderma utmed Fyrisån, endast tio minuters cykeltur från Uppsala Centralstation.

Om rollen

I rollen kommer du att ansvara för de övergripande planeringsprocesserna med personalansvar för tolv medarbetare inklusive budgetansvar. Det åligger dig att säkerställa att produktion och kortfristiga leverantörers kapacitet är tillräcklig och optimerad för att möta efterfrågan, vilket även inkluderar de nya lanseringar som sker inom kort. Du ansvarar även för att planerings- och lanseringsaktiviteter överensstämmer med gällande regler. Rollen har många kontaktytor och du förväntas driva ett aktivt förbättrings- och utvecklingsarbete parallellt med dina dagliga arbetsuppgifter. Du rapporterar till chefen för Supply Chain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Rapportera flaskhalsar i Supply Chain och föreslå alternativa lösningar.
  • Som en del av S&OP-processen driva kapacitetsgranskningen för produkter som tillverkas i eller hanteras av fabriken.
  • Förse leverantörer med information gällande regulatoriska krav på material i syfte att säkra en långsiktig produktion, inklusive lanseringar.
  • Samordna materialplanering, produktionsplanering, master data och produktion.
  • Samordna Supply Chain-relaterade aktiviteter för att säkerställa en snabb lansering av nya produkter.
  • Hantera förseningar och proaktivt förebygga förseningar kopplade till Supply Chain som riskerar att påverka lanseringen av nya produkter.
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom logistik, Supply Chain eller ekonomi samt några års erfarenhet av en liknande roll inom Supply Chain. Du bör också ha erfarenhet av projektledning och mycket goda kunskaper i produktionsplanering. För att lyckas i rollen bör du dessutom ha arbetat med processer och aktiviteter kring produktlanseringar samt ha praktisk erfarenhet av projektledning av logistikprojekt. Förutom detta bör du ha god datorvana och erfarenhet av ERP-system samt kunskaper i Excel. En bakgrund från läkemedels- eller medicinteknisk industri är meriterande.

Goda kommunikativa färdigheter på svenska och engelska, samt förmåga att prioritera och organisera aktiviteter och arbetsgrupper med hänsyn till resurser och tidplan är viktiga egenskaper för rollen. Vidare är du analytisk, lösningsorienterad och van att driva många arbetsuppgifter parallellt.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1450