Jobbet Operations Manager (SRS) till Sonat i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operations Manager (SRS) till Sonat i Örebro publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Är du en coachande ledare som drivs av ständiga förbättringar och har erfarenhet från supply chain / logistik?

Som operations manager på affärsområde Svenska Retursystem får du en bred roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta framgångsresan. Sonat är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Ditt coachande och prestigelösa ledarskap kommer att spela en avgörande roll. Du kommer att leda ett team på 20 personer där laget före jaget gäller och du är högst delaktig i affären då du arbetar aktivt i olika forum hos kunden samt sitter med i en av kundens ledningsgrupper. Tjänsteresor ingår i rollen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare i Sonat arbetar du i en miljö som präglas av höga krav, professionalism och en stark laganda. Du blir en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Teamet är en komplett logistik-, planerings- och kundservicefunktion åt vår kund, Svenska Retursystem. Uppdraget omfattar även outsourcade delar av deras ekonomifunktion där vi ansvarar för kundreskontra och fakturering.


Övergripande ansvarsområden:


  • Säkerställa att uppdraget utförs enligt överenskommet ramverk samt KPI-rapportering.

  • Säkerställa leveranskvalitet och kundnöjdhet

  • Ansvara för att kommunikationen tas på olika nivåer med kunden, både operativt, taktiskt och strategiskt.

  • Fullt personalansvar och ledning av teammedlemmarna.

  • Säkerställa den psykiska och fysiska arbetsmiljön i teamet och arbeta preventivt med hjälp av företagshälsa.

  • Säkerställa effektiv resursfördelning och resursanvändning i teamet och koordineras med övriga delar inom hela Sonats gemensamma KBO-verksamhet (kunskapsbaserad outsourcing).

  • Delta i styrning och ledning av KBO-verksamheten.

  • Säkerställa utveckling av uppdraget (arbetssätt, automatisering, effektivitet).

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet ansvarar fullt ut för att säkerställa leveransförmåga och beslutad servicenivå till vår kunds kunder; c:a 1500 kunder i framförallt Sverige men även kunder i övriga Europa.


Läs gärna mer om Svenska Retursystem på http://www.retursystem.se

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt erfarenhet av logistik. Du har mycket goda ledaregenskaper samt erfarenhet av att utveckla både grupp och individer. Eftersom teamet ansvarar för ett brett uppdrag, är det också viktigt att du har kompetens och erfarenhet kring Customer Insight, Customer Experience samt ekonomi. Då du kommer att arbeta kundnära söker vi dig som har ett starkt affärsmannaskap i ditt sätt att agera och leda verksamheten.


Rollen kräver också att din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Du har avancerade kunskaper i Excel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Sonat AB
Idén att starta Sonat i dess nuvarande form förverkligades år 2000. Motiven var flera. Dels växte företagens behov att ta ökad kontroll över sina försörjningsnätverk, för att stärka sin konkurrens. Dels erbjöd utvecklingen inom IT för första gången tillgång till information som gjorde det möjligt att styra hela försörjningskedjan. Nätverksföretagandet blev också allt viktigare, vilket skapade en efterfrågan på outsourcade tjänster inom supply chain management, s k fjärdepartslogistik, 4PL.

Idag är Sonat en utvecklingspartner inom hela området som benämns supply chain management, med kompetens och tjänster inom såväl outsourcing som konsulting. Sonat erbjuder en helhetslösning som omfattar allt från att ta fram strategier för supply chain management till att genomföra dem. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner. Det är vi ensamma om i Norden.

Av verksamheten är cirka 80 % outsourcing. Sonat fungerar då som kundföretagets interna avdelning och sköter t ex en hel logistikfunktion. Inom retail erbjuder vi tjänster såsom varustyrning till butiker, kundservice och unikt kontrolltorn för e-handel. Våra tjänster omfattar också anskaffning till lager, prognos och huvudplanering samt ansvar för företagets transportfunktion. Resterande 20 % utgörs av konsultverksamhet inom supply chain och logistik. Sonat har kontor i Stockholm och Örebro men arbetar med kunder över hela världen.

Referens

1D357BD99963422F8740DFC5D8772884

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till