Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operations Manager / Avdelningschef till Schenker Dedicated Services jobb i Malmö på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operations Manager / Avdelningschef till Schenker Dedicated Services på Bravura

Operations Manager / Avdelningschef till Schenker Dedicated Services

Bravura Malmö, Skåne län Heltid

Brinner du för att leda andra och för att skapa effektiva arbetssätt? Har du på ett framgångsrikt sätt lett ett förändringsarbete tidigare? Då kan tjänsten som Operations Manager på Schenker Dedicated Services vara rollen för dig.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schenker Dedicated Services.

Om företaget

Schenker Dedicated Services är en del av Schenkerkoncernen som jobbar dedikerat mot företagets största kunder. De har verksamhet i Sverige och Tyskland och är totalt ca 180 anställda. Företagskulturen präglas av entreprenörskap och ett starkt kundfokus. Schenker Dedicated Services ska nu rekrytera en Operations Manager som ska leda teamet och driva arbetet att utveckla ett av kontrolltornen i Malmö.

Arbetsuppgifter

I rollen som Operations Manager leder du ett kundteam bestående av 5-10 trafikkoordinatorer med olika erfarenhetsnivå. Teamet jobbar mot en av Schenkers största kunder inom fjärdepartslogistik. Gruppen har ett stort kundfokus och en av dina främsta uppgifter är att säkerställa ett framgångsrikt samarbete med kund och leverantörer. Detta gör du genom att dagligen motivera, coacha och arbetsleda din grupp och på så vis skapa goda resultat och utveckla avdelningen i stort. Vidare arbetar du med ett proaktivt kontinuerligt förbättringsarbete mot SDS kunder för att säkerställa dagens och framtidens konkurrenskraft samt krav inom logistikbranschen. Samtidigt skapar du förutsättningar för bästa möjliga effektivitet och avkastning som du i sin tur följer upp med kunderna.

Organisationen står inför en förändring i arbetssätt där du kommer att vara en viktig del i att förankra och implementera det nya arbetssättet. Rollen innebär ett nära samarbete med Branch Manager och du ingår i ledningsgruppen för Schenker Dedicated Services i Malmö, som består av åtta personer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Ledarskapserfarenhet med personalansvar
• Erfarenhet av att leda förändringsarbete i en kundorienterad miljö, gärna inom logistikbranschen
• Erfarenhet av att arbeta med LEAN och/eller 6Sigma är meriterande
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Goda kunskaper i Excel och/eller QlikView samt Power BI är meriterande

Du är en naturlig ledare som drivs av att utveckla andra. Du bygger på ett naturligt sätt relationer till såväl kunder och leverantörer som till medarbetare och kollegor och du visar intresse för andras perspektiv. Vidare tycker du det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsområden, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är bekväm med att fatta beslut och tar din avdelning framåt genom din förmåga att tänka och resonera strategiskt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: operations manager, avdelningschef, enhetschef, chef, ledarskap, personalansvar, change management, förändringsarbete, Malmö

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3566901