Jobbet Operations Analyst till IT-företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Operations Analyst till IT-företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av serverdrift eller systemunderhåll? Vill du ta nästa steg i din karriär på ett spännande och snabbväxande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett IT-företag i framkant med verksamhet inom IT-kompetens och support. Företaget finns på 5 orter i Sverige och har i dagsläget över 300 medarbetare. Företaget styrs mycket av dess fokus på innovation och förändring, och söker nu en Operations Analyst.

För kunds räkning söker vi nu en Operations Analyst till deras Operations Team. Avdelningen är ansvarig för driften av deras kunders system, samt andra lösningar och IT-miljöer. Kunderna är allt från mellanstora till stora företag och offentliga organisationer. I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
- Incident- och larmhantering i den dagliga driften av serversystem
- Förändringshantering, exempelvis patchning
- Övrigt systemunderhåll

Då vår kund erbjuder support och drift dygnet runt så arbetar teamet skift 24/7, vilket innebär att du måste vara öppen för att arbeta varierande arbetstider.

Tjänsten är på heltid, med start omgående. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet inom serverdrift/systemunderhåll. Vi tror att du har kunskap inom flera av följande kompetenser: Linux, Active Directory, Exchange, Powershell, Lync, HyperV, VMware, Citrix, Brandväggar, samt av något ärendehanteringssystem. Certifiering inom ITIL är meriterande.

För att passa i tjänsten tror vi att du är noggrann och strukturerad. Du är en planerare och trivs i situationer där du får lösa problem. Då företaget förespråkar innovation och förändring ser vi även att du är en nyfiken person som är öppen för att utvecklas och lära dig nytt. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Låter det här intressant? Tveka isåfall inte att skicka in en ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44347

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Teknisk säljchef till NEOLund Lund Academic Work
Servicetekniker/montör Helsingborg FMR - Din HR-Partner
Teknisk support med erfarenhet av VVS Bromölla Academic Work
Episerver-utvecklare Malmö Nigel Frank International
Sociala Media Researcher Malmö E-commerce recruit
Kundtjänstmedarbetare Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Sales engineer trainee till Festo Malmö Academic Work
Industrielektriker / skåpbyggare Kristianstad Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till