Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operatörer till expansiva EBP i Olofström! jobb i Olofström på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operatörer till expansiva EBP i Olofström! på Uniflex

Operatörer till expansiva EBP i Olofström!

Uniflex Olofström, Blekinge län Heltid
Jobbeskrivning
Vill du utvecklas vidare hos en av Europas ledande tillverkare inom karossdelar till fordonsindustrin? Nu finns chansen hos expansiva EBP i Olofström! Som operatör arbetar du med pressning och målning av karossdelar. Dina arbetsuppgifter består bl.a av att ställa verktyg i pressen, färdigställa grimmor inför drift, programmera inför pressning, hängning av omålade och avhängning av målade karossdelar samt avsyning. Arbetstiderna är förlagda på växelskift, rullande dag- och kvällskift.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som operatör är du självgående, driven och arbetssam. Vidare är du en lagspelare och ser teamet som företagets starkaste länk. Vi tänker att du har tidigare erfarenhet från industriarbete eller teknisk bakgrund. Tidigare erfarenhet från pressning värderas högt. Följande kompetenser är meriterande: •Pressäkerhetsutbildning •Truckkort •Svetskunskap inom MIG/TIG Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag via Uniflex med goda möjligheter till förlängning hos EBP.


EBP är en av norra Europas största leverantörer av karossdelar till fordonsindustrin. EBP grundades 1996, har ca 100 anställda och en årlig omsättning på 350 miljoner SEK. EBP erbjuder marknadens mest konkurrenskraftiga helhetskoncept för lågvolymsserier av karosseridetaljer till fordonsindustrin. Våra tjänster är flexibla, innovativa och av rätt kvalitet genom hela livscykeln. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57184