Jobbet Operatörer till Cloetta i Ljungsbro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Operatörer till Cloetta i Ljungsbro publicerad av Skill

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vill du vara en viktig del i processen som en av Cloettas nya operatörer och styra Cloettas moderna maskinpark och tillverka kända varumärken som Ahlgrens bilar, Kexchoklad och Polly? Då har du nu chansen att bli del i Cloettas team i Ljungsbro.

Om företaget
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden och startade sin verksamhet redan i slutet på 1800 talet.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör på Cloetta ansvarar du för att våra uppskattade produkter produceras på ett effektivt sätt med ett kvalitativt resultat. Du kommer ingå i en grupp på en avdelning där man roterar mellan olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att: - Optimera produktflödet för att få en effektiv produktion - Köra processmaskin och pack enligt instruktioner - Kontrollera kvalitet - Dokumentera och rapportera enligt rutiner - Felsöka och utföra enklare underhållsarbete Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan både dag, kväll, natt alla 7 dagar i veckan. Anställningen inleds med en visstidsanställning men med mycket god chans till tillsvidareanställning om allt känns rätt för båda parter.

Din profil
Du har en bakgrund inom industri eller inom livsmedelsbranchen. Du har en positiv attiyd och ser laget framför jaget. Du brinner för att nå bra reslutat och du har viljan att utvecklas och lära dig nya saker. Meriterande för denna tjänst: - Gymnasieutbildning med inriktning mot industri, teknik eller livsmedel, gärna påbyggt med en teknisk utbildning - Datorvana - God teknisk förståelse - Möjlighet att arbeta skift - Erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri alternativt annat liknande arbete - Truckkort och vana att köra truck. Du blir anställd av oss på Skill första 6 månaderna med god chans till en tillsvidareanställning direkt hos Cloetta.

Ansökningsförfarande
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, kristian.johansson@skill.se alternativt frida.jakobsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3875

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till