Jobbet Operatörer rekryteras till Federal Mogul har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Operatörer rekryteras till Federal Mogul publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu flera drivna maskinoperatörer till Federal Moguls tillverkningsenhet i Mölnlycke. Har du industrierfarenhet eller verkstadsvana och vill jobba på ett företag med stark marknadsposition och med goda utvecklingsmöjligheter? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

Om Företaget

Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin med ca 40 000 anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Federal-Mogul Göteborg AB finns i Mölnlycke utanför Göteborg och har idag ca 100 anställda.

Federal Mogul är världsledande inom sin bransch med en extremt stark marknadsposition. Genom åren har företaget satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett processteam på ca 10 personer och vara en del av vår produktion. Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du att arbeta med antingen slipmaskiner, fräsar eller i justeringen. I arbetet ingår även att göra mätningar, justeringar samt arbeta med säkerhet och arbetsmiljö.

Om dig

Du som söker har en verkstadsutbildning och arbetslivserfarenhet från industrin eller verkstad. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Har du erfarenhet av CNC-maskiner ser vi det som ett stort plus.

Truck- och Traverskort samt Hetaarbeten är meriterande.

Vi söker dig som är initiativrik och har ett teknikintresse. Du har lätt för att arbeta i grupp men trivs även med självständigt arbete. Vidare är du ordningsam och bra på att planera.

Vi arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om erbjudandet

Visstid/Heltid/Mölnlycke

2-skift Två skift:

Dag 06:00-14:30

Kväll 14:24-23:24 (ledig på fredagar)

För rätt person finns möjlighet till direktrekrytering till Federal Mogul.

Tillträdesdag

Omgående/enligt ök.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Tanja Zoric på tanja.zoric@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

43816

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till