Jobbet Operatör till solcellstillverkande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operatör till solcellstillverkande företag! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Järfälla kommun

Arbetsbeskrivning


Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Midsummer söker nu en driven Operatör!

Om företaget
Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter. De är idag ca 80 anställda och säljer allt på export.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Operatör är bred och varierande! Du kommer att verka problemlösande i både process- och modullabbet. Arbetsuppgifter som förekommer i processlabbet innebär bland annat att hantera automatiserade och halvautomatiserade maskiner i syfte att exempelvis tillverka det yttersta på solcellen. Arbetet i modullabbet omfattar uppgifter såsom lödning av solceller vilket innefattar smådetaljer och kräver hög precision.

Din profil
Som person är du lättlärd och har en hög känsla för detaljer och precisioner. Vidare är du bekväm att arbeta med automatiserade maskiner och på ett analytiskt sätt ta dig an eventuella problem som kan uppstå med maskinerna. Om okända situationer uppstår har du inga problem att ställa frågor för att lösa situationen. Vi tror att du är en person som engageras av kvalitetsarbete. Om stress uppstår har du förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och samtidigt säkerställa en hög nivå av kvalitet och säkerhet, samt följa tidsschemat. Ovanstående är avgörande för att vara bidragande till högkvalitativa solceller! Du har lätt för att bli motiverad och driva projekt framåt i ditt arbete. Dessa punkter krävs för att passa in i rollen: -Goda språkkunskaper i engelska -Tidigare erfarenhet som Operatör -Ett tekniskt intresse och kunskap Midsummer är villiga att forma dig i arbetsuppgifterna för att du på bästa möjliga sätt kan ta dig an rollen som Operatör!

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Östlund, elin.ostlund@skill.se Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3241

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till