Jobbet OPERATÖR TILL HÖGTEKNOLOGISKT FÖRETAG TÄBY har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

OPERATÖR TILL HÖGTEKNOLOGISKT FÖRETAG TÄBY publicerad av Thalamus

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivning

Din nya tjänst
Vår högteknologiska kund FLIR söker nu en Operatör. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering av underenheter, kameror och system. Viss optisk kalibrering ingår även i monteringen vilket innebär att du kommer att ha en mer avancerad montörsroll. Vi på Thalamus har arbetat med denna kund i många år och vet att de erbjuder en toppenfin arbetsplats och tar mycket väl hand om dig som konsult.

Din bakgrund
Rätt person bör ha studerat teknik på gymnasienivå eller motsvarande och har troligen arbetat några år. Du har erfarenhet av montering av visuell optik, IR optik, mekanik och/eller analog och digital elektronik. Kunskap om ESD, mätteknik och limteknik är också meriterande. Du är van vid att montera enligt ritningsunderlag. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande montörsjobb.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse. Som person är du noggrann samt har god känsla för kvalitet. Du gillar att ha många arbetsuppgifter samtidigt och att ha kontroll på verksamheten omkring dig. Då FLIR eftersträvar ett gott teamarbete är det viktigt att du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du bör ha analytisk förmåga både vad gäller teknik och administration. Att kunna ta stort eget ansvar för att planera ditt jobb och arbeta både i grupp och självständigt är viktiga egenskaper. FLIR arbetar med LEAN, 5S och ständiga förbättringar. FLIRS koncernspråk är engelska och du måste kunna ta till dig information både skriftligt och muntligt.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Vi önskar tillsätta tjänsten tidigt i höst. Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna redan idag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare
Thalamus är ett framgångsrikt konsult & rekryteringsbolag med inriktning IT & Teknik. Vi är i dagsläget snart 100 medarbetare och växer stadigt tack vare våra fina medarbetare som gör ett toppenjobb hos våra kunder. Våra värdeord är trevliga, snabba och lönsamma. Läs gärna mer på www.thalamus.se Hoppas du vill bli en av oss.

Referens

922

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till