Jobbet Operatör till fordonsindustrin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Operatör till fordonsindustrin publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Varberg

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt intresserad och väntar på rätt utmaning? Just nu söker vi produktionspersonal till vår populära kund inom fordonsindustrin!  För rätt person finns möjlighet att etablera sig hos en spännande arbetsgivare samt kompetensutvecklas i såväl maskinhantering och maskinkunskap. I takt med att flera av kundens produktionsprocesser finslipas och automatiseras växer även deras behov av kvalificerad arbetskraft. I linje med det har vi har flera exempel där våra konsulter blivit anställda av kundföretaget och slussats in i deras interna utbildningsprogram för att vidareutvecklas till bl.a. celloperatörer. Det finns en stor bredd bland möjligheterna vid placering hos denna kund, oavsett vad man har för mål. Utöver ovanstående möjligheter kommer du tillbringa din arbetstid i en ren och fin industrimiljö med positiva och målinriktade kollegor som har roligt tillsammans.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utföra produktionsarbete vid maskin/robot. Ladda, övervaka samt kontrollera/bedöma detaljernas kvalité. 

Bakgrund
Vi söker dig som har genomförd gymnasieutbildning från industritekniska programmet eller teknikprogrammet med inriktning produktionsteknik, alternativt arbetslivserfarenhet från produktion, verkstad och/eller industri. Det är meriterande med truckkort behörighet A och B enligt TLP10 eller motsvarande.

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket. Upplärning och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor/utbildare/chefer.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, flexibel, pålitlig och målinriktad. Du kan hantera att balans mellan noggrannhet och tempo. Du klarar av monotont ensamarbete samtidigt som du åtminstone behöver vara såpass kommunikativ att du inte drar dig för att påtala viktiga händelser till kollegor och arbetsledare. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Omfattning/Anställningsform/Tillträde
Heltid, sex månaders visstidsanställning. För rätt person finns stora möjligheter till tillsvidareanställning. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Skiftarbete enligt 2-skift eller 3-skift.

Information
Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag! Kontaktperson Anders Robertsson

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

27940

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till