Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operatör till AQ Components i Västerås jobb i Västerås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operatör till AQ Components i Västerås på Randstad AB

Operatör till AQ Components i Västerås

Randstad AB Västerås, Västmanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker åt AQ Components vägnar en operatör.  AQ  är ett välkänt företag som verkar inom tillverkningsindustrin och levererar produkter till industrikunder inom produktutveckling och produktion av el- och mekaniklösningar. Du erbjuds ett arbete med både utmaning och utvecklingsmöjlighet i en omväxlande miljö i en koncern som är i tillväxt. 

Tjänsten är en konsultlösning där du kommer vara anställd hos Randstad men arbeta ute hos kund där det också på sikt finns möjlighet till anställning direkt. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Som operatör arbetar du mestadels med att programmera samt övervaka maskinen. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram material och truckkörning av gods. För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande teknisk kunskap och tidigare erfarenheter inom industrin.arbetstider.

Tjänsten är heltid med 2-skift samt nattskift. kvalifikationer.

För tjänsten som operatör så ser vi att du har ett tekniskt intresse, behärskar ritningsläsning mycket väl och har förståelse för att producera och bearbeta detaljer efter kunds önskemål och ritning.

Personlighetsmässigt är du en problemlösare och framförallt en ambitiös person med viljan att lära dig. Du är intresserad och driven och sätter ett värde på att ge kvalité i ditt arbete. Vidare har du god samarbetsförmåga men du kan även arbeta självständigt med dina uppgifter. 

Krav för tjänsten är att du har:
  • Mycket god ritningsläsning
  • Truckkort
  • Utbildad CNC-Operatör eller liknande relevant utbildning eller erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet som laseroperatör eller liknande arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.erfarenhet.

Minst 1 års erfarenhet ifrån industrin samt utav ritningsläsning.


ansökan.

Sker senast 2022-02-03 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: : Anna-Li Eklund, Konsultchef, [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374437