Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operatör inom skärning jobb i Sundsvall på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operatör inom skärning på Uniflex

Operatör inom skärning

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu en operatör till en av våra kunder i Sundsvall. Har du tidigare erfarenhet av skärande bearbetning och ser förändringar som möjligheter? Då kan det vara dig vi söker! I rollen som Operatör arbetar du i huvudsak med programmering och skärning. Arbetet kommer att uföras utifrån kundens arbetsrutiner, instruktioner och riktlinjer som garanterar ett säkert och effektivt genomförande. Du kommer att delta i olika projekt där utveckling av metoder och verktyg spelar en central roll. I ditt arbete kommer du att ställas inför dagliga utmaningar inom alla områden förknippande med skärande bearbetning och produktionsteknik. Tjänsten är belagd på dagtid eller 2-skift, med start i september.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har en utbildning inom verkstadsteknik alternativt förvärvat din kunskap genom erfarenhet från verkstadsindustrin. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet som CNC-operatör och har arbetat med CAD/CAM tidigare. Du har god datorvana samt erfarenhet av ritningsläsning och ett stort teknikintresse. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett sinne för ordning och reda. Du gillar problemlösning och att arbeta systematiskt för att säkerheten ska vara genomgående under hela processen. Truckkort är ett krav och traverskort meriterande! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina tidigare erfarenheter. Vid frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Operatör inom skärning
Uniflex Sundsvall Heltid
Vi söker en laseroperatör till Växjöföretag!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Vi söker CNC-operatör till expansiv kund i Växjö!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54918