Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operatör inom E-handel till ICA Brunna jobb i Kungsängen på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operatör inom E-handel till ICA Brunna på ICA

Operatör inom E-handel till ICA Brunna

ICA Kungsängen, Stockholms län Heltid

ICA öppnar CFC Brunna, vår nya E-handel

Mat på nätet växer så det knakar när många väljer e-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. För att stärka butikernas leveranserbjudande och e-handelsförsäljning satsar därför ICA Sverige tillsammans med vår partner, Ocado, på ett nytt högautomatiserat Costumer Fulfillment Center (CFC) i Brunna, Kungsängen.

Vi levererar förstås med egen fordonsflotta direkt hem till slutkonsument eller till butik. Vi söker dig som har ett stort engagemang och hjärta i ditt arbete och vill utvecklas med oss på ICA och vårt CFC som vill vara med på vår resa och bidra till nöjda kunder och vårt gemensamma resultat.

Operatör inom E-handel, även kallat CFC-operatör

ICA vill bygga en fantastisk arbetsplats som avspeglar våra värderingar, både utåt mot våra kunder såväl som inåt mot våra medarbetare. Du och dina kollegor blir avgörande för att vi ska nå det målet.

En CFC-operatörs viktiga arbetsuppgifter består av att förbereda, plocka, packa och färdigställa kundernas order på ett effektivt och ordnat sätt. Arbetet är till viss del fysiskt krävande då vi står och går stor del av arbetsdagen, lyft förekommer också. Vi jobbar i olika tempererade miljöer till exempel i kyl och frys. 

[ Link removed ]

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom E-handel. Erfarenhet från till exempel livsmedelsbutik, detaljhandel, restaurang, eller andra operatörsjobb är meriterande. Det är även önskvärt om du har varit delaktig i förändringsarbete.

  • Du är 18 år eller äldre
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning
  • Du har fullgoda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Du tycker det är roligt att samarbeta och är bra på att bidra till ett gott arbetsklimat
  • Du bör ha en god fysik

Arbetet är en tillsvidareanställning med provanställning. Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 05–24 och arbetspassen kommer att vara uppdelade i två-skift, kväll-och helgarbete är frekvent återkommande. Arbetet utgår från ICA:s CFC som är placerat i Brunna, Kungsängen. 

Tillträde

Enligt överenskommelse

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 27 februari 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Lägg gärna stor vikt vid det personliga brevet! Intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mejl.

CFC Brunna

Du får förmånen att arbeta på en ny, fräsch, trygg och säker arbetsplats. Hållbarhet i form av säker arbetsmiljö, trafikmiljö och hälsa är viktigt på ICA därför finns det gym och personalrestaurang med hälsosam mat, självklart arbetar vi med de senaste belastningsergonomiska arbetshjälpmedlen. Friskvårdsförmån och personalrabatter har vi förstås också!

Kontaktinformation

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Rekryteringsteamet i Brunna: [ Link removed ]

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? 

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. 

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan! 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015235