SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operatör inom e-handel till ICA Brunna jobb i Kungsängen på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Operatör inom e-handel till ICA Brunna på ICA

Operatör inom e-handel till ICA Brunna

ICA Kungsängen, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


ICA har satsat på ett nytt modernt e-handelslager i Brunna för att stärka upp leveranser direkt hem till våra kunder som gjort beställningar online. 

Tycker du att det låter intressant och vill bli en del av vårt team? Sök då till tjänsten som Operatör! 


Om jobbet som Operatör

Som Operatör kommer arbetsuppgifterna bestå av att förbereda, plocka, packa och färdigställa kundernas onlineordrar på ett effektivt och ordnat sätt. Arbetet är fysiskt krävande då vi frekvent lyfter varor samt att vi står vid olika arbetsstationer och går större delen av arbetsdagen. Vi arbetar i olika temperaturzoner, från ca +15 till ca -28 grader. 

Vi söker medarbetare som vill arbeta heltid. Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning under 6 månader. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtalet, lager- och e-handelsavtalet.


Är du den vi söker?

Du har fyllt 18 år, är kommunikativ och behärskar svenska i både tal och skrift. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har goda språkkunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom e-handel, det är även önskvärt om du har erfarenhet från t.ex. livsmedelsbutik, detaljhandel, restaurang eller liknande operatörsjobb.

Som person tycker du att det är roligt att samarbeta med andra och du är bra på att bidra till ett gott arbetsklimat. Du är strukturerad, ordningsam, ansvarskännande och jobbar kvalitetsinriktat.


Vad händer nu?

Ansök redan idag, dock senast 2023-03-19. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Observera att vi inte hanterar ansökningar via mejl.


Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta: Rekryteringsteamet i Brunna: [ Link removed ]  


I rekryteringen gör vi urval baserat på urvalsfrågor samt din ansökan. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras, alternativt kontrolleras via extern part, i enlighet med gällande rutiner.


Därför ska du välja ICA

Mat på nätet växer så det knakar när många väljer e-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. För att stärka butikernas leveranserbjudande och e-handelsförsäljning satsar därför ICA Sverige tillsammans med vår partner, Ocado, på ett nytt högautomatiserat Costumer Fulfillment Center (CFC) i Brunna, Kungsängen. Vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument.


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi är en rökfri arbetsplats. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018100