Jobbet Operatör / Maskinoperatör / Montör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Operatör / Maskinoperatör / Montör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av operatör och montörsroller i malmöregionen. Några av regionens ledande tillverkare inom medicin och teknik söker operatörer/montörer till framtida uppdrag. Vi söker dig som vill ligga steget före.

Om företaget

Bravura söker för våra kunders räkning just nu ett antal medarbetare inom tillverkningsindustrin som bland annat utvecklar och tillverkar läkemedel och elektronikutrustning.

Arbetsuppgifter

I en operatör/ montörsroll så arberar du i produktionprocessen där arbetsuppgifterna kan vara allt ifrån packning till dokumentering, filtrering, lödning och montering. Du har intresse av att arbeta inom samtliga moment inom tillverkningsprocessen där du arbetar efter utsatt specifikation från våra kunder.

Formella krav

• Gymnasial utbildning • Erfarenhet av operatörsjobb • Erfarenhet av maskinoperatörsjobb • Erfarenhet av GMP (meriterande) • Erdarenhet av renrum (meriterande)

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här gäller olika konsultuppdrag för våra kunders räkning inom området IT-support. Start: Enligt överenskommelse Plats: Malmö Lön: Enligt Överenskommelse

Referens

2552401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till