Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operatör, Kramfors jobb i Härnösand på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operatör, Kramfors på Uniflex

Operatör, Kramfors

Uniflex Härnösand, Västernorrlands län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en händig person med vana av fysiskt arbete? Har du dessutom ett stort intresse för industri? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Kramfors! I rollen som industrioperatör kommer du att arbeta både i team och självständigt. Det är ett mångsidigt arbete med uppgifter mellan manuellt hand- och maskinarbete. Du kommer att ansvara för ett bra arbetsflöde, kvalitetskontroller, visst underhåll på arbetsplatsen.

Personliga egenskaper
Vi vill att du har några års erfarenhet av liknande arbete som operatör, gärna från tillverkning/processindustrin. Vi ser det också som meriterande om du har gymnasieutbildning inom industrin. Du är en lagspelare med ett stort intresse för att arbeta praktiskt. Tjänsten förutsätter att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och självgående samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du som söker behöver även vara van vid att arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du är stresstålig, flexibel och har en god fysik då det förekommer tunga lyft. Är du rätt person för tjänsten? Sök gärna redan idag, då vi gör löpande urval! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55934