Jobbet Onsite IT-supporttekniker sökes för heltidsuppdrag i Sollefteå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Onsite IT-supporttekniker sökes för heltidsuppdrag i Sollefteå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sollefteå

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en social och fartfylld roll? Är du pedagogisk och har god problemlösningsförmåga? Då kan detta vara en tjänst för dig! Läs mer om tjänsten nedan.

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en onsite IT-tekniker i Sollefteå. Företaget du kommer arbeta mot i denna rollen är ett världsledande företag inom industrisektorn. Här erbjuds du ett arbete som är väldigt varierat och passar dig som gillar den personliga kontakten i kombination med teknisk problemlösning i såväl enkla som utmanande lösningar. För att få en känsla av vad arbetet innebär kommer här ett axplock på arbetsuppgifter som inräknas i det dagliga arbetet:

* Support och tekniska lösningar inom ärendehanteringssystem, framförallt inom Windows
* Leverera och installera datorer och utrustning på plats hos kund
* Uppdatera och underhålla datorer och utrustning
* Felsöka, reparera och åtgärda mjukvarufel och hårdvarufel i datorer
* Ta samtal för 1st och 2nd line IT-support
* Administrativt arbete i form av planering, föra anteckningar i ärenden, ringa användare/kunder, boka tider med mera.

Start för tjänsten är omgående. Tjänsten inleds med en noggrann introduktion i 2-3 veckor där du går bredvid en kollega för att du ska få en så bra start på arbetet som möjligt. I arbetet utgår du från kundens arbetsplats i Sollefteå, men resor kan förekomma. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid, där kontorsarbetstider tillämpas. Du blir först anställd på en provanställning i 6 månader som uthyrd konsult, därefter övergår tjänsten till en tillsvidareanställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT. Kanske har du gått en gymnasieutbildning med en IT-inriktning, eller har samlat på dig något eller några års erfarenhet av arbete som IT-tekniker. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av onsite IT-support/tekniker är det starkt meriterande. Det är ett krav att du är väl bevandrad inom Windows operativsystem och Office 365.

För den här processen läggs stor fokus på dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är positiv och trivs med att ha människor omkring dig i ditt arbete. Du arbetar självständigt och är inte rädd för att knyta nya kontakter. Självklart brinner du för att erbjuda den bästa tänkbara servicen och problemlösning fascinerar dig. Med ditt pedagogiska och problemlösningsorienterade arbetssätt tar du dig an dina uppgifter på ett lugnt och metodiskt sätt. Stämmer beskrivningen in på dig? Då vill vi gärna höra från dig!

Har du frågor om tjänsten eller bara vill snacka lite om varför du tror att du passar in på tjänsten? Hör av dig Ida Holmer på StudentConsulting på ida.holmer@studentconsulting.com.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49807

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till