Jobbet Online marketing specialist sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Online marketing specialist sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av marknadsföring på webb och i sociala kanaler, och har starkt driv och god kommunikativ förmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett design- och modeföretag som utvecklar egna produkter och kläder inom outdoor, natur och äventyr. De kommer sälja sina produkter globalt och bygga försäljningen online och via ett internationellt återförsäljarnätverk. Marknadsföring sker online, i digitala kanaler, via influencers och egna flöden samt närvaro vid internationella mässor och events. Till deras fina kontor i Bromma söker vi nu en Online marketing specialist.

I och med att detta är ett nytt företag, kommer du i den här rollen få stort ansvar och omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för att promota varumärket online, arbeta med att skapa innehåll, arbeta i digitala kanaler såsom såsom webb, Instagram och Youtube. Arbetet innefattar att arbeta för att driva trafik till hemsidan och skapa försäljning online och att närvara på utländska mässor och events samt analysera och optimera utfallet av marknadsföringen.

Du kommer att vara delaktig att förbereda för den stora lanseringen, och sedan arbeta löpande med att underhålla och uppdatera innehåll och flöden i direktkommunikation, digitala kanaler, marknadsföra nyheter och samarbeta med influencers. Du kommer även vara delaktig i utveckling av katalog och produktbilder samt upphandling av relaterade byråtjänster.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kund och kommer att sitta på deras kontor i Bromma. Tjänsten beräknas starta tidigast september/oktober och arbetstiderna är måndag till fredag, kl. 08:00-17:00 med viss möjlighet till flex. Du kommer att ha 3 kollegor till att börja med.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, där studier inom marknadsföring eller kommunikation är meriterande. Du har erfarenhet av online-marknadsföring, product placement, skapa content i sociala medier och webbadministration. För att lyckas i rollen söker vi en driven och strukturerad person som har god kommunikativ och representativ förmåga där det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi söker dig som har en känsla för grafisk design och layout, med förståelse för sociala kanaler och bildbehandling. Vidare ser vi att du är energisk, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du ska även vara lösningsorienterad och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43216

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Senior Sales Manager till Axactor Sweden AB Stockholm Rubino Rekrytering AB
Projektledare, Stockholm Stockholm CGI
Area Sales Manager Stockholm Hilti
Bokningsagent till Forenom Stockholm Barona
Antalis söker en Chef för Kundcenter i Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Operations Manager Stockholm Michael Page
Group B2B Marketing Manager Stockholm Michael Page
Partner Manager Stockholm Made for Sales
ACCOUNT MANAGER TILL MANAGEMENT EVENTS Stockholm Academic Work
SPORTHÄLSA SÖKER ACCOUNT MANAGER Stockholm Sporthälsa
Säljare - Senior Partnersäljare Stockholm SalesOnly
Stockholms Fotbollförbund söker Sportchef Stockholm Stockholms Fotbollförbund
Senior Solutions Sales Executive Stockholm Washington Frank
Eniro söker en Product Manager Stockholm Academic Work
Distriktschef till ST1 Stockholm Säljpoolen
Konsultchef till Brightby Stockholm Brightby
Transport Manager Stockholm Varner Retail Sverige Logistik
Country Sales Manager Solna Michael Page
Risk coordinator Södertälje Scania

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till