Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Onesite-tekniker Östersund jobb i Östersund på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Onesite-tekniker Östersund på Randstad AB

Onesite-tekniker Östersund

Randstad AB Östersund, Jämtlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en Onsite-tekniker till vår kund i Östersund. I denna roll blir du en av företagets frontfigurer där du löser tekniska och IT relaterade problem. Brinner du för att hjälpa kunder, har ett eget driv samt ett stort IT intresse? Då kan det vara just dig vi söker. 

Här erbjuds du en spännande roll hos en av våra intressanta kunder inom IT där du kan utvecklas och bygga vidare på din karriär. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

Dina främsta uppgifter som Onsite-tekniker är att på bästa sätt serva kundens medarbetare med teknisk support, IT relaterade problem och service.  Du är stationerad på kundens kontor i Lugnvik med kommer även ibland att arbeta på kontoret på Frösön.

I arbetet igår: 
 • Installationer 
 • Komponentbyten
 • Felsökning
 • Att leverera ny datautrustning 
 • Återtagande av gammal utrustning
 • Hantera garantiservice mot garantiserviceleverantör 


arbetstider.

Deltid 60%, måndag, onsdag och fredag kl 8:00-17:00. Start 2021-10-11 t.o.m. 2022-06-30. Starten kan ändras till tidigare eller senare beroende på när säkerhetsklassning är färdigställd.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har: 
 • Gymnasial Utbildning
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper i Windows 7, 10 och XP
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort och tillgång till egen bil 
Vi ser även att du har ett brinnande intresse för IT. Du har lätt att lära dig nya saker, är serviceinriktad, ansvarsfull och engagerad i ditt arbete. Din sociala förmåga är god och du har inga problem med att arbeta både självständigt samt i grupp. Att arbeta lösningsorienterat är en styrka hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet 

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en stor IT-supportmiljö. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-09-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Tjänsten är säkerhetsklassad med placering i säkerhetsklass 2, därför kommer en säkerhetsintervju att genomföras med extra bakgrundskontroll. 

För information: Ingela Gulliksson, Konsultchef, [ Email address blocked ] . 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358191