Jobbet Omsorgspedagog till LSS-boende har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Omsorgspedagog till LSS-boende publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Malmö
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Vi söker flera omsorgspedagoger till LSS-bostäder i enhet 1. Placeringarna är i verksamheter där personer med varierande funktionsvariationer bor. I verksamheterna finns det behov av arbete med tydliggörande pedagogik. Som anställd inom LSS-bostäder har du det inspirerande uppdraget att ge våra brukare en god livskvalitet och bästa möjliga förutsättningar för att vara integrerade samhällsmedborgare.


Arbetsuppgifter

Omsorgspedagogens uppgift är att kartlägga resurser och färdigheter hos brukaren med fokus på att öka dennes självständighet, delaktighet och integritet. Du har ansvar för att LSS-planen är i fokus och att den är vägledande för metoder och arbetssätt i verksamheten. Du stöttar och vägleder kollegor i det arbetet. Ditt uppdrag innebär även att stötta brukaren i dennes vardag där även omvårdnad förekommer. En viktig del i arbetet är säkerställandet att genomförandeplaner och dokumentation håller en hög nivå, att det pedagogiska arbetet är i fokus samt att följa upp och utvärdera uppnådda resultat.

Som omsorgspedagog kommer du även att ingå i ett nätverk av omsorgspedagoger för att driva kvalitetsarbetet i hela enheten framåt. Du har även ett nära samarbete med din sektionschef.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen med beteendevetenskaplig/pedagogisk inriktning eller motsvarande högskoleutbildning som vi bedömer som likvärdig. Yrkeserfarenhet från LSS och personer med funktionsvariationer är ett krav.

Som person har du god självkännedom och förmåga att leda och motivera andra. Du är initiativrik, ansvarstagande och har ett stort engagemang för brukarna. Du har ett helhetsperspektiv och är lösningsfokuserad samt ser utvecklingsmöjligheter i verksamheten. Du har ett professionellt bemötande gentemot brukarna, anhöriga och övriga samarbetspartners. Du har en god förmåga att hantera konflikter och oförutsedda händelser. Du har god kunskap om LSS-lagstiftningen och för att kunna hantera den löpande dokumentationen krävs god datorvana.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tjänstgöring dag, kväll och helg Tillträde snarast

Antal platser: 3

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-24

Referensnummer: 177-18-149

Kontaktpersoner
  • Kristin Olsson
  • Sektionschef
  • 040-345207/0709-799395

Fackliga företrädare
  • Vision
  • Malmöavdelningen
  • 040-304830
  • SSR-kansliet
  • 040-345114

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-149

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till