Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Områdestekniker/mekaniker jobb i Malmö på Jobandtalent

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Områdestekniker/mekaniker på Jobandtalent

Områdestekniker/mekaniker

Jobandtalent Skåne Län, Skåne län Heltid
*Dina arbetsuppgifter*
Befesa Scandust är ett återvinningsföretag i Landskrona med fokus på återvinning av filterstoft från tillverkning av rostfritt stål. På uppdrag av Befesa söker Jobandtalent nu en erfaren områdestekniker som vill vara en del av utvecklande förbättringsarbete. Som områdestekniker ansvarar du för ett specifikt område i processen där du skapar kontroll över statusläget genom att förbättra utrustning och se till att utrustningen fungerar. Du planerar underhåll och vid underhållsstopp är ditt främsta fokusområde uppbyggnad och utförande, i syfte att minimera akuta insatser långsiktigt. All rapportering av underhållsarbeten sker i vårt underhållssystem.

*Din profil*
Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker inom processindustrin. Du har en verkstadsteknisk eller fordonsmekanisk utbildning i grunden och har erfarenhet inom pneumatik, svets- och maskinteknik sedan tidigare. För tjänsten som områdestekniker är körkort och grundläggande kunskaper inom maskinritningar ett krav. Truckkort för B1 och C2 är meriterande.

Som person är du social med en hög känsla för service och ansvar. Du trivs med att arbeta självständigt men även i grupp. Ditt arbetssätt är strukturerat, noggrant och du har ett sinne för problemlösning. Vi ser gärna att du kommer med egna, kreativa lösningar på problem, stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet, driv och engagemang.

*Om företaget*
Sedan starten 1983 har Befesa Scandust återvunnit hundratusentals ton rostfritt stålstoft som samlats i våra kunders filteranläggningar. På det gamla varvsområdet utanför Landskrona byggdes en modern återvinningsverksamhet upp med stöd av svenska staten, där den modernaste tekniken används för att återvinna metaller. Den avancerade schaktugnen och bolagets starka fokus på att uppnå en hållbar stålproduktion i Sverige är viktiga pusselbitar i att skapa en verksamhet som Landskrona och hela Skåne är stolta över. Som anställd på Befesa Scandust är du en viktig del av den svenska stålindustrin och arbetet med att återvinna och förbättra miljön. Du erbjuds ett utvecklande arbete i en stabil koncern med trevliga kollegor.

*Om oss*
Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt. Senaste förvärv var Pema People och Palm & Partners. För att säkerställa framgången med denna plan förlitar vi oss på självdrivna och mycket motiverade medarbetare som vill hjälpa oss att ta Jobandtalent till nästa nivå.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 68716266