Jobbet Områdeschef VA-teknik till A-metodik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Områdeschef VA-teknik till A-metodik publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett nytänkande och expansivt företag? A-metodik behöver nu förstärka sitt team med en ambitiös och prestigelös person till rollen som Områdeschef inom tjänsteområdet VA-teknik.

Information om uppdraget:

Att arbeta på A-metodik innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. A-metodik befinner sig i ett spännande skede och firar 30 år i år. Du kommer att arbeta med hela verksamhetskedjan från utveckling av tjänster och marknadsföring och anbud till genomförande av uppdrag. På sikt så finns det goda möjligheter för rätt person att utvecklas och få ett större ansvar.

Du kommer att vara ansvarig för tjänsteområdet VA-teknik, uppbackad av företagets ingenjörer och delägare. Du blir en viktig lagspelare och kommer att vara den som driver utvecklingen av tjänsteområdet tillsammans med dina kollegor. A-metodik är ett solitt bolag med planer på att fortsätta växa under de kommande åren, den här rollen blir något av en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion och tillväxt.

Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg. För rätt person finns det på sikt möjligheter till ett delägarskap samt VD-roll inom affärsområdet.

Detta söker vi:

Till rollen som Områdeschef för tjänsteområdet VA-teknik söker vi framförallt dig som är en prestigelös och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt har du erfarenhet av liknande arbete, projektering och miljöfrågor. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta konsultativt i olika skeden av plan- och byggprocessen samt med planerings- och samordningsfrågor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och A-metodiks önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryteringskonsult Johannes Granström via telefon: 076-145 92 88 eller e-post: johannes.granstrom@studentconsulting.com.

Sökord: Konsult, Va-teknik, Chef, Ledare, Områdeschef

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54814

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till