Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ombudsman till Naturvetarna jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ombudsman till Naturvetarna på Bravura

Ombudsman till Naturvetarna

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av arbetsrätt från utbildning och arbetsliv? Vill du dessutom vara en del i arbetet för en tryggare arbetsmarknad för Naturvetarnas medlemmar? Som ombudsman hos Naturvetarna erbjuds du en bred och varierad roll där du har möjlighet att utvecklas som ombudsman och förhandlare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Naturvetarna. Tjänsten är en allmän visstidsanställning och sträcker sig till och med den 31 oktober 2022. Det kan finnas möjlighet till förlängning.

Om företaget

Naturvetarna är ett fackförbund inom Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, där 21 fackförbund ingår. Naturvetarna är ett partipolitiskt obundet fackförbund, som samlar ca 34 000 medlemmar med en akademisk examen inom naturvetenskapliga ämnen. Naturvetarna coachar, företräder och stöttar medlemmar genom hela deras karriär, oavsett i vilken sektor de jobbar, om de är anställda, arbetssökande, studenter, chefer eller företagare.

På Naturvetarna får du engagerade och kompetenta kollegor och du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö. Naturvetarna har växlat upp sitt arbete med marknadsföring, kommunikation och samhällspolitisk påverkan för att skapa en ökad synlighet för medlemmarnas prioriterade frågor, stärka bilden av varumärket Naturvetarna och rekrytera fler medlemmar.

Arbetsuppgifter

Rollen som ombudsman är bred och du tillhör avdelningen Förhandling. Här ingår du i ett team om strax under 20 personer bestående av en förbundsjurist, ombudsmän och förhandlingschefer. På Naturvetarna ges du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter med allt från utbildningar för förtroendevalda, till kvalificerad arbetsrättslig rådgivning för medlemmar och förtroendevalda där du ansvarar för att besvara frågor som inkommer via telefon, mejl och brev. Därtill genomför du förhandlingar för medlemmars räkning, i huvudsak digitalt.

Är du en självgående förhandlare och en självklar lagspelare som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor, medlemmar och förtroendevalda, och därmed bidra till Naturvetarnas framgång, så kan det här jobbet vara något för dig.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Akademisk utbildning som beteendevetare, personalvetare, jurist eller motsvarande
• Något års arbetslivserfarenhet inom det arbetsrättsliga området, kanske som ombudsman eller fackligt förtroendevald på tidigare arbetsplats eller liknande
• Du har lätt för att uttrycka dig korrekt på svenska i såväl tal som skrift. Då rådgivning kan ske på engelska behärskar du även engelska bra

Som person är du en engagerad, nyfiken och positiv lagspelare som har ett intresse för och trivs i samarbete med andra. Därtill har du en analytisk förmåga och kan ställa de rätta frågorna för att samla in nödvändig information. Du lyssnar aktivt för att anpassa uppgiften till individers enskilda behov. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt, strukturerat och fokuserat och för att trivas i rollen har du kunskap om den svenska modellen och förstår och uppskattar värdet av det fackliga arbetet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nacka
Lön: Enligt överenskommelse
Kontaktperson till Akademikerföreningen: Anette Andsten [ Email address blocked ]

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: rådgivare, förhandlare, förhandling, rådgivning, utildning, fackförbund, Naturvetarna, Saco, Stockholm, heltid

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3587801