Jobbet Om du kan bli en vass affärsinriktad redovisningsekonom på endast 12 veckor? Ja, Academy gör det möjligt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Om du kan bli en vass affärsinriktad redovisningsekonom på endast 12 veckor? Ja, Academy gör det möjligt! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Det råder stor kompetensbrist på arbetsmarknaden efter affärsinriktade redovisningsekonomer med praktisk kunskap och systemförståelse i kombinationen med en konsultmässig profil. Trots ett stort utbud på utbildningar hos universitet och YH-skolar saknas personer som känner sig trygga med sin kompetens inom redovisning efter avslutad utbildning. Vår lösning på detta är Academy, en kostnadsfri utbildning där man under 12 veckor bli riktigt vass på redovisningens hantverk genom ett Accelerated Learning Program och man kommer vara produktiv i arbetet från dag ett. Vi lägger ingen större vikt vid din bakgrund utan söker dig med rätt förmågor och ambition att lyckas i yrket framåt och därför startar vår rekrytering med tester. Vi har examinerat över 700 konsulter och tror så pass mycket på koncept att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som redovisningsekonom med konsultuppdrag via Academic Work efter avslutad utbildning. Gör testerna idag för att se om du är den vi söker!

Finance Academy är den andra klassen inom redovisningsekonomi och vi har sett en stor efterfrågan hos våra kunder sedan vi examinerade den första klassen under våren 2018. Intensivutbildningen vänder sig till dig som är analytisk och nyfiken av naturen och har ambitionen att under en intensiv 12-veckorsperiod bli redovisningsekonom med affärsinriktning. Tillsammans med branschexperter och i nära samarbete med kunder har vi tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram, där kunskap om redovisningens principer och grunder kombineras med praktiskt arbete i flera affärssystem och ett räkenskapsårs alla moment. Stort fokus kommer även ligga på att ge dig förståelse för vilken inverkan ditt arbete har på bolaget i stort och se helhetsperspektivet. De som genomgår programmet kommer efter avslutad utbildning att arbeta som konsulter och därför kommer utbildningen även fokusera på mjukvärden för att ge dig rätt förutsättningar när du går på intervju hos kunder och när du är ute på uppdrag.
Det kommer bland annat att handla om:

* Rollen som konsult
* Sälj- och intervjuträning
* Gruppdynamik.

Vi ser en stor efterfrågan idag från näringslivet efter praktiskt kunniga redovisningsekonomer som har helhetsperspektivet och samtidigt förstår alla delars påverkan på verksamheten. Förväntningarna på rollen som redovisningsekonom har förändrats kopplat till digitaliseringen och blir allt mer affärskritisk. Vi ser även att systemförståelse blir allt viktigare i rollen. Vi vet därför att ekonomerna från vår Academyutbildning kommer tillföra stort värde ute i organisationer. Linnéa Hernvall, Business Developer Finance.

Till höger i annonsen kan du klicka dig vidare till vår programsite där du finner det första testet i rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot att se din ansökan så snart som möjligt då platserna på programmet tillsätts löpande och det är en stor chans att de fyllas innan deadline.

Kandidatprofil* Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.
* Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor.

Har ett stort intresse för redovisning och dess påverkan på organisationer. Som person ser vi gärna att du är analytiskt lagd och har drivet att klara en tuff intensivutbildning. Du har också en förmåga att väga noggrannheten gentemot effektiviteten och förstår vikten av att säkerställa en hög kvalitet på ditt arbete samtidigt som du inte fastnar i detaljer. För att trivas i rollen och som konsult hos Academic Work ser vi att du är en kommunikativ lagspelare, är duktig på problemlösning och kan lätt anpassa dig efter nya situationer och arbetssätt. För de utvalda till programmet är det här starten på en ny karriär där du erbjuds både utbildning och ett arbete direkt efter examen. Det kommer bli ett par tuffa veckor men tillsammans med andra ambitiösa konsulter och med stöd från engagerade lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

PRAKTISK INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, ständigt teamarbete och feedbackdialog. Utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta och med nära koppling till yrkesrollen som redovisningsekonom.

För att ha fallenhet för redovisning behöver du ingen erfarenhet, men du måste ha rätt kognitiva förmåga och motivation. Därför börjar vi den här rekryteringsprocessen genom urvalstester som mäter just det. Sök till Academy och börja din nya karriär i vår!

* Intensivutbildningen startar den: 21 januari 2019
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning 09.00-17.00 måndag till fredag.
* Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm

Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

ÖVRIG INFORMATION

* Rekryteringsprocessen: Vi startar rekryteringen den 24 september och vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Om du vill öka din chans för att få en plats till vår Academy Finance-klass rekommenderar vi dig att söka direkt eftersom platserna kan komma att fyllas innan deadline.
* Arbetsort efter avslutade utbildning: Göteborg
* Efter utbildningen startar arbetet som konsult den 15 april. Du kommer då att matchas av våra konsultchefer till ditt första uppdrag.
* Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.
* Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort de inledande testerna.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Academy få en känsla för utbildningen här!

Referens

15014988-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till