Jobbet Office Manager sökes till företag i Vasastan! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Office Manager sökes till företag i Vasastan! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Besitter du en administrativ serviceådra med ett intresse för teknik och ekonomi? Är du en lagspelare som vill vara en del av en arbetsplats med positiva, drivna samt engagerade kollegor, då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Som administrativ Office Manager och allt-i-allo supporterar du företagets duktiga konsulter på bästa sätt med allt från att boka resor, frankera kuvert till att korrekturläsa dokument och registrera nya kunder. Du kommer att ingå i ett team med fler administratörer och din närmaste chef är HR/Administrativ chef. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta följande:

-Receptionsarbete i form av att ta emot besökare, svara i växeln, hantera post samt leveranser.
-Assistera ekonomiansvarig med fakturering, registrera kunder m m.
-Ansvar för IT-miljön på kontoret vilket innebär att vara kontaktperson internt och se till att printers, wi-fi, telefon och data- och konferensutrustning fungerar som det ska samt kontakta extern support vid behov.
-Korrekturläsning och redigering av dokument.
-Diverse praktiska uppgifter för att få kontoren att fungera såsom tex färdigställa/komplettera en arbetsplats med tekniska utrustning.
-Assistera med diverse inköp av profilmaterial, mobiltelefoner m m.
-Posta paket, handla lunch, fika, eller dylikt.

På företaget möts du av ett mycket gott arbetsklimat och trevliga kollegor som ofta hittar på aktiviteter tillsammans. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Student Consulting med start relativt omgående. Du kommer att arbeta hos vår kund med kontor beläget i Vasastan. Uppdraget sträcker sig till september 2020, med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från kundsupport, assistent eller liknande tjänst samt besitter komplett gymnasiekompetens, gärna inriktning ekonomi (inget krav). Som person är du en glädjespridare med en positiv och prestigelös inställning till ditt jobb. Du levererar service med personlig omtanke, du är flexibel och har mycket god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för att komma med egna idéer, lära nytt och du tar tag i saker som du ser behöver göras. Du har goda kunskaper i svenska, eftersom vår dokumentation skrivs på svenska samt att du har goda kunskaper i hela Office-paketet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51828

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till