Jobbet Office Manager på deltid till härligt bolag i city har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Office Manager på deltid till härligt bolag i city publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

ArbetsbeskrivningArbetsbeskrivning

Som Office Manager ser du till att kontoret är representativt och att det dagliga arbetet rullar på friktionsfritt. Du tar emot besökare i receptionen, avlastar dina kollegor med det administrativa såväl som planerar och genomför event. Du är den som känner till det godaste lunchstället, ordnar den bästa sommarfesten samtidigt som du har stenkoll på detaljer och skapar rutiner för att underlätta det dagliga arbetet på kontoret.

Fast det allra viktigaste, är att du som Office Manager har en positiv utstrålning och älskar att ge service till gäster och kollegor!Vem är du?

Vi söker dig som är glad, social och har en naturlig fallenhet för service. Du har ett proaktivt och strukturerat förhållningssätt och lämnar ingenting åt slumpen, samtidigt som du är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Du tar gärna ett stort ansvar, och kommer med synpunkter och förbättringsförslag när det är nödvändigt. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll som exempelvis receptionist, kontorsassistent eller kontorsansvarig. Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en social och varierande deltidstjänst på 50%. Du kommer att ha en viktig funktion i organisationen, och till viss del kunna anpassa dina arbetstider till andra åtaganden.

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbetar hos vår kund, som sitter i fina lokaler nära Hötorget. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stora chanser till förlängning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se 

Sökord: Kontorsassistent, Office Manager, Service, Administration, Receptionist, Service Manager, Office Assistant, Kontorsansvarig, Office Assistant, Assistant, Värdinna, Office Coordinator, Koordinator.


Referens

62B7EA7B34E1491689D4F11DB6194C09

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till