Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Office Manager jobb i Stockholm på Arctic Securities

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Office Manager på Arctic Securities

Office Manager

Arctic Securities Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du den vi söker?
Har du erfarenhet inom Office Management samt IT och vill fortsätta utvecklas tillsammans med ett snabbfotat företag? Just nu söker Arctic Securities ytterligare en Office Manager till sitt kontor i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du tillsammans med din kollega i team Office Management ansvara för att kontoret fungerar optimalt för både externa besökare och kollegor. Du ser till att all utrustning finns på plats och fungerar väl. I Office Management ingår även sedvanligt receptionsgöra, konferens och en del administration. Vidare kommer du att: 
  • Supportera i olika IT-system som företaget/medarbetarna arbetar i
  • Jobba administrativt med bl.a. CRM, webb och intranät
  •  Telefoni - inköp, registerföring och support för medarbetare
  • Administratör och kontaktperson mot abonnemangsleverantör (telefoni)
  • Agera skyddsombud för företaget
  • Ansvara för nycklar och larm

Din Profil
Vi tror att du har några års erfarenhet av en liknande roll där du kombinerat administration, koordinering och service på hög nivå. Du är flytande i svenska och engelska och har en mycket god kunskap inom IT.
Som person är du driven, lyhörd och proaktiv samt arbetar strukturerat. Du har en god förmåga att utvärdera situationer och prioritera dina arbetsuppgifter för att arbeta effektivt och serviceinriktat.
Vi ser att du har en tidigare erfarenhet i en liknande roll inom bank- och finansbranschen eller advokatbyrå.

Företaget
Arctic koncernen är en ledande oberoende investmentbank, grundad 2007. Arctic Securities erbjuder tjänster inom affärsområdena obligations- och aktiemäkleri, Corporate Finance, Analys, Kapitalförvaltning, direktinvesteringar, offshore, shipping och försäkring. Arctic nådde en milstolpe 2017, med intäkter överstigande 1 miljard och framgångssagan grundar sig bland annat i långsiktiga kundrelationer, starkt engagemang, hög kompetens, diskretion och snabbt genomförande av kapitalanskaffningsprocesser. Idag har koncernen Arctic över 250 anställda och finns representerade i Oslo, Stockholm, New York, Houston, samt i Rio de Janeiro. 

Övrigt
Detta är en rekrytering där Arctic Securities samarbetar med Inhouse. Tillträde för tjänsten är omgående och Inhouse kommer gå igenom urval löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid 100% måndag-fredag. Vid frågor kontakta [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 229657