Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Office Assistant till CGM i centrala Göteborg! job in Göteborg at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Office Assistant till CGM i centrala Göteborg! på Poolia

Office Assistant till CGM i centrala Göteborg!

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Är du en person som har lätt för att ta initiativ, är prestigelös och som snabbt ser vad som behövs göras? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker CompuGroup Medical (CGM) en Office Assistant till deras kontor vid lilla bommen i Göteborg. Uppdraget är på heltid och det finns stora möjligheter att bli långvarig på företaget då vår kund ser ett behov på några år. Du kommer att jobba som konsult via oss på Poolia och vi ser det som mycket positivt om du kan starta uppdraget tidigt i augusti. Eftersom vi rekryterar löpande så kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Om tjänsten
CGM är ett innovativt och spännande företag som jobbar med att digitalisera vården för att underlätta vårdpersonalens arbete men också för att patienter på ett smidigare sätt ska få ta del av sin vård. Som Office Assistant på CGM kommer du att tillhöra ett team i Göteborg på ca 30 personer men också admin-teamet i Solna för att ta del av erfarenheter och lärdomar därifrån. Rollen innebär en stor del administrativa arbetsuppgifter för att stötta både säljavdelningen och övriga avdelningar så som HR och marknad. Ditt arbete kommer vara väldigt omväxlande, då den ena dagen inte är den andra lik. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är:
•  Bemanna växeln
•  Hantera post
•  Ta emot besökare och leveranser
•  Ansvara för lokalerna
•  Beställa kontorsvaror
•  Hantera säljavdelningens mail och ansvara för inkommande kundförfrågningar
•  Hantera offerter från underskrift till registrering i SAP samt ev fysisk arkivering
•  Se till så att nyanställda får passerkort och viktig information
•  Ansvara för felanmälningar


Vem är du?
För att vara aktuell för rollen så krävs det att du har erfarenhet av liknande arbete. Du är van vid receptionist- och växelarbete. Vi tror att du har jobbat med dessa typer av arbetsuppgifter i några år och att du känner dig trygg i en roll som innebär att multitaska och att ge god service med bra bemötande. Som person är du prestigelös, strukturerad, självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du ser snabbt vad som behövs göras då du har en god förmåga att se helheten och att utgå från ett helikopterperspektiv. Du är en 'doer' och tar för dig av det som behövs göras!

Det är även viktigt att du har god kunskap av Officepaketet och är van vid att jobba i olika system. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Rekommenderade jobb

Office Assistant till CGM i centrala Göteborg!
Poolia Göteborg Heltid
Produktionspersonal till Benders i Uddevalla.
Randstad AB Västra Götalands län - Uddevalla Deltidsanställd
Ej angett
Teknisk förvaltare i Varberg
Varbergs Bostads AB Hallands län - Varberg Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60054