Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Office Administrator till Minesto i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Office Administrator till Minesto i Göteborg på Randstad AB

Office Administrator till Minesto i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Letar du efter ett roligt, varierat och självständigt arbete i nära samverkan med andra? Trivs du bäst i breda, omväxlande roller och brinner för att organisera och arrangera med öga för nya lösningar? Då kan rollen som Office Administrator hos Minesto vara ditt nästa drömjobb!

Minesto är ett snabbrörligt och spännande cleantech bolag inom havsenergi. Som administratör i företaget kommer du ha din arbetsplats på huvudkontoret i Göteborg, sitta i nya moderna lokaler och ha varierande arbetsuppgifter i en internationell och dynamisk miljö.


ansvarsområde.

I rollen ansvarar du för att organisera och sköta de basfunktioner som krävs för att skapa en attraktiv, inkluderande och kreativ kontorsmiljö för Minestos team i Göteborg. Rollen är en supportfunktion där du kommer att hantera ett flertal administrativa uppgifter. Huvudsakliga ansvarområden för tjänsten är:

  • First-point-of-contact för Minestos huvudkontor till telefon, besök och generella e-postkonton, mail m.m.
  • Administrativ hantering kring telefoni, postgång, kontorsmaterial, kontorsmaskiner, möbler, arkiv och lokalvård m.m. Kontakt med hyresvärd och leverantörer i praktiska frågor gällande lokalen.
  • Resebokningar för personal i Sverige genom resebyrå eller direktbokning samt konferensarrangemang.
  • Systematisk arbetsmiljöarbete för kontorsmiljön.
  • Till ansvarsområdena relaterad ekonomiadministration såsom fakturahantering och arkivering. 
  • Underhåll av generella supportsystem såsom personaladministration: uppdateringar av personalhandbok, rutinbeskrivningar och introduktion av nyanställda m.m.
  • Svara för att kontoret hålls i gott skick, upprätta och säkerställa att rutiner efterlevs.
  • Kunna utföra varierande och skiftande arbetsuppgifter som dyker upp samt administrativt stöd till ledningspersoner.

Tjänsten innebär ett praktiskt och proaktivt arbete där egen drivkraft för att skapa trivsel och en välfungerande arbetsmiljö blir avgörande. I vardagen verkar du för en positiv arbetsmiljö internt och företagsprofil utåt. Kontorsmiljön är en självklar utgångspunkt som Office Administrator alltid utgår ifrån. Vidare ingår i tjänsten att delta i planering och genomförande av eventuella förändringar av lokaler.


kvalifikationer.

Du som söker har ett par års erfarenhet inom liknande tjänster eller särskild yrkeskunskap inom ramen av huvudsakliga ansvarsområden. Vidare har du avklarad gymnasieutbildning och meriterande är påbyggnadskurser inom ekonomi/administration. 

Du pratar och skriver svenska obehindrat och du har goda kunskaper i engelska, då bolagets  koncernspråk är engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som person är öppen, kommunikativ med balanserad integritet. Ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv, uppskattar egna ansvarsområden med god förmåga att organisera, planera och strukturera ditt arbete. Vidare har du ett bidragande, prestigelöst och hjälpsamt sätt.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2022-02-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374662