Jobbet Objektplanerare till Saab har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Objektplanerare till Saab publicerad av Skill

Heltid
Linköping

Arbetsbeskrivning


Vi söker dig som vill anta en utmanande roll som Objektplanerare för Saab Aeronautics i Linköping. Har du en stark personlig drivkraft och erfarenhet av planering? Ett spännande uppdrag väntar dig som vill vara delaktig i planeringen för pågående utvecklingsprojekt!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Objektplanerare som ska arbeta i utvecklingsprojekt med planering, analys och uppföljning av artiklar, verktyg och underlag genom hela flödet. Arbetet innebär mycket koordinering med olika tekniska discipliner. Du kommer att verka som 'spindeln i nätet' och därmed är det är viktigt att du är bra på att samarbeta och kan ta egna initiativ.

Din profil
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta strukturerat, noggrant och i högt tempo. Det är viktigt att du är stresstålig och kan hantera förändringar och flera ärenden samtidigt. För att lyckas i rollen bör du gilla att samarbeta, leda och koordinera. Arbetet innebär att självständigt inhämta information för att driva arbetet framåt. Det är fördelaktigt om du har ett visst intresse för teknik. Lämplig bakgrund är logistikutbildning, har du arbetslivserfarenhet från produktion, utveckling, planering och koordinering är det av stor betydelse. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår fram till 2018-12-31 med goda möjligheter till förlängning. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erica Wiquist på mailadress erica.wiquist@skill.se alt. 013-32 94 05 Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3381

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till